Incompany Trainingen & Opleidingen

Mensgericht maatwerk

Vitale organisaties hebben een ontwikkelcultuur. Het NEV ondersteunt ontwikkeling van jouw mensen met incompany training op maat.

Op maat samengesteld

Bij het NEV bieden we incompany masterclasses, trainingen en volledige opleidingen aan. We maken programma’s op maat zodat deze precies aansluiten bij de behoeften en vraagstukken van jouw mensen. 

Onze experts kunnen op een brede thematiek incompany programma’s ontwikkelen. Dat  geeft de mogelijkheid om een training volledig af te stemmen op de specifieke behoeften en doelen van jouw organisatie en mensen. We houden altijd rekening met het instapniveau van deelnemers, zodat we optimale meerwaarde voor hen creëren met het programma.

In elke stap werken we nauw met je samen om een programma te ontwikkelen dat aansluit bij jouw bedrijfscultuur, doelstellingen en uitdagingen. Op deze manier kunnen we de relevantie en impact van de training vergroten.

Incompany Trainingen
Incompany Trainingen

Op eigen locatie of extern

Wij verzorgen incompany trainingen en opleidingen zowel online als op locatie. Dat geeft het gemak van training op eigen locatie, om indien gewenst reistijd en -kosten voor medewerkers te besparen. Daarnaast kunnen deelnemers zo het geleerde direct toepassen bij het vervolgen van hun werkdag.

Een ander voordeel van een incompany programma is ook dat de training kan worden aangepast aan de specifieke context en uitdagingen van de organisatie. Onze trainers kunnen concrete voorbeelden en casestudies gebruiken die relevant zijn voor jouw branche en organisatie, waardoor de training nog praktischer en waardevoller wordt.

Toch liever een training op een externe locatie? Ook dat is geen probleem. Het NEV maakt gebruik van inspirerende trainingslocaties binnen en buiten alle grote Nederlandse steden.

Waarom incompany van het NEV?

Een incompany training, opleiding of masterclass van het NEV biedt maatwerk, gemak en relevante toepassing voor jouw organisatie. Het stelt je in staat om meerdere medewerkers of zelfs hele teams tegelijkertijd op te leiden en de training af te stemmen op zowel de persoonlijke als organisatorische behoeften.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een incompany traject te bespreken en ontdek hoe wij jouworganisatie kunnen versterken met op maat gemaakte trainingen.

Incompany Trainingen

Deze organisaties gingen u voor

Het NEV wordt door steeds meer organisaties gekozen als partner voor vitaliteit. Wij ontzorgen onze klanten op alle aspecten van meten, analyseren en interveniëren. De organisaties hiernaast maakten naar tevredenheid gebruik van onze dienstverlening, waaronder onze trainingsprogramma’s op maat.

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de mogelijkheden. Onze deur staat altijd open. Ook digitaal.

Veelgevraagde trainingen

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van programma's op maat. Hieronder staan enkele veelgevraagde incompany onderwerpen.

Incompany Trainingen

Stress en vitaliteit

Van inspiratiesessies voor HR tot masterclasses voor directies, wij verzorgen korte en lange incompany sessies over alles wat met stress en vitaliteit te maken heeft. Wil je bijvoorbeeld je HR team meenemen in de wetenschap van vitaliteit?Wil je het MT up-to-date brengen met de nieuwste inzichten in stress op de werkvloer? Of tijdens een interne vitaliteitsweek medewerkers inspireren met interactieve workshops?

Onze experts komen graag langs voor een incompany sessie op maat over de wetenschap en praktijk van stress en vitaliteit.

Leiderschapstrainingen

Bij het NEV begrijpen we dat effectief leiderschap een cruciale factor is voor het succes van een organisatie. Daarom bieden we een breed scala aan leiderschapstrainingen die zijn ontworpen om leiders te ontwikkelen en hen te ondersteunen bij het navigeren door complexe uitdagingen, het inspireren van hun teams en het behalen van meetbare resultaten. 

Onze trainingen omvatten onderwerpen zoals communicatievaardigheden, coachend leiderschap, teamontwikkeling, verandermanagement en strategisch denken. Onze ervaren trainers combineren theoretische kennis met praktische toepassing, waardoor leiders de nodige tools en inzichten krijgen om effectief leiderschap in de praktijk te brengen.

Incompany Trainingen
Incompany Trainingen

Teamontwikkeling

In de meeste organisaties zijn teams de basiseenheid waarin het werk gedaan wordt. Teamontwikkeling is daarom net zo belangrijk als individuele ontwikkeling.

Onze experts coachen en trainen teams als geheel in het verbeteren van samenwerking, communicatie en professionalisering. Ervaart jouw team hoge werkdruk? Worstel je met regelmatig verzuim? Of mist je team die vonk waardoor ze écht gaan excelleren?

Wij ontwikkelen incompany trajecten voor teams en leidinggevenden waarin zij samen hun volgende stap zetten. Dat verhoogt niet alleen werkplezier in het team maar verbetert ook het gezamenlijke resultaat.

Persoonlijke ontwikkeling

Volgens onderzoek zijn de belangrijkste vaardigheden van deze eeuw onze ‘soft skills’: communicatie, samenwerking, emotionele intelligentie, creativiteit, kritisch denken en empathisch leiderschap om enkelen te noemen.

Wij ontwikkelen incompany programma’s die medewerkers en leidinggevenden helpen de soft skills uit te bouwen die zij het hardst nodig hebben binnen hun huidige en toekomstige rol in de organisatie. Onze experts hebben ruime ervaring binnen elke branche, van industrie en ICT tot zorg en onderwijs. We helpen jouw mensen graag verder in hun persoonlijke ontwikkeling, voor een duurzame en gelukkige carrière.

Incompany Trainingen

Ik wil graag in gesprek over incompany training van het NEV

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een nummer in van 1 tot 50000.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een demo of masterclass. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.