Gratis orientatiegesprek met onze experts

Orientatiegesprek

Welke meting biedt mijn organisatie de meeste waarde?

Wil je binnen je organisatie een meting uitzetten omtrent Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid?

Voor je start moet je weten waar te beginnen.
Welke metingen zijn er? Welke meting biedt jouw organisatie het meeste waarde? Welke meting past het beste bij jouw organisatie? Hoe activeer je je collega’s om deel te nemen?

In een gratis orientatiegesprek met onze experts op het gebied van wetenschappelijke metingen, analyses en vitaliteit komen jullie samen tot de kern van wat voor jouw organisatie de beste match is.

Wat levert een orientatiegesprek met het NEV op?

Orientatiegesprek Metingen
Orientatiegesprek Metingen

Wat kun je verwachten tijdens het orientatiegesprek?

Voor elke behoefte is een wetenschappelijke meting.
Je kunt een PMO inzetten, of een MTO, een Systemische Organisatiemeting of een nog veel specifiekere meting. Maar hoe weet je of je de juiste meting gebruikt? 

Tijdens het gratis orientatiegesprek duik je samen met een expert in jouw behoeften en kijk je samen naar welke meting daar het beste bij aansluit en hoe je daar de meeste waarde uit haalt. Daarnaast kijken we ook of welke meting het beste past binnen het DNA van je organisatie en doen we een korte check of je voldoende effect behaalt uit je activatiecampagne.

Ook bieden we de mogelijkheid om te kijken naar de terugkoppeling,  analyse en vervolg. Doe samen met onze expert een korte stress-test om te kijken of je voldoende uit je data haalt voor optimaal effect.

Plan nu een gratis advies gesprek in met onze experts.

Voor wie is dit orientatiegesprek geschikt?

De experts

Tijdens dit orientatiegesprek neemt 1 van onze experts je mee in de wetenschap achter het meten, analyseren en interveniëren op het gebied van vitaliteit binnen werkzaam Nederland.

Daniel Krikke
Daniel Krikke
HR Development Expert
Bas Snippert
Bas Snippert, MSc, SEP
Stress- en vitaliteitsexpert
021122 Floor Verhaaf _23321
Floor Verhaaf
HR Development Expert
Wat zegt men over ons orientatiegesprek?

Ik wil graag een gratis orienterend gesprek met jullie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een nummer in van 1 tot 50000.
Toestemming*
Mailing
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een demo of masterclass. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.