Gratis en Vrijblijvend Oriëntatiegesprek

Welke meting biedt mijn organisatie de meeste waarde?

Wil je binnen jouw organisatie een meting uitzetten? Ga je gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid in kaart te brengen? Voordat je hieraan begint wil je weten hoe je dit meetmoment zo waardevol mogelijk maakt.

Plan je gratis oriëntatiegesprek

Tijdens een gratis oriëntatiegesprek met één van onze experts op het gebied van wetenschappelijke metingen, analyses en vitaliteit komen jullie samen tot de kern van wat jouw organisatie op dit moment nodig heeft. Zo weet je zeker dat je niks over het hoofd ziet als je aan de slag gaat met meten en analyseren van gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Onze experts geven je antwoorden op de belangrijkste vragen. Welke metingen zijn er? Welke meting biedt jouw organisatie de meeste waarde? En hoe sluit je aan bij het DNA van je organisatie, zodat je collega’s ook echt gaan deelnemen?

Orientatiegesprek Metingen

Wat kun je verwachten tijdens
het oriëntatiegesprek?

Voor elk vraagstuk is een wetenschappelijke meting. Je kunt een MTO, PMO, JD-R of specifieke meting op maat inzetten. Maar hoe weet je zeker dat je precies meet wat je nodig hebt voor jouw vraagstuk? En dat hier inzichten uitkomen die tot concrete acties en resultaten leiden?

Tijdens het gratis oriëntatiegesprek onderzoek je samen met een expert op het gebeid van metingen jouw vraagstuk, wensen en uitdagingen. Je kijkt samen naar verschillende meetinstrumenten en welke het beste aansluit bij jouw vraagstuk. Onze experts hebben jarenlange praktijkervaring waarmee ze je helpen de meeste waarde uit een meetmoment te halen. 

Daarnaast kijken we ook welke meting het beste past binnen de context van jouw organisatie en doen we een korte check of je voldoende respons zal halen uit je communicatie- en activatiecampagne. Een meting valt of staat immers met voldoende respondenten.

Ook helpen we je vooruit te kijken naar de analyse, terugkoppeling en mogelijke interventies. Grijp deze kans om vrijblijvend met één van onze experts een volledige check te doen zodat je zeker weet dat je voldoende uit je data haalt voor optimaal resultaat.

Het oriëntatie- en adviesgesprek is volledig gratis.

Orientatiegesprek Metingen
Definieer
Stap 1. Vraagstuk in kaart
Tijdens het gesprek helpen we je om je vraagstuk verder te verhelderen en in kaart te brengen. Naast een algemene schets van de context waarin de organisatie zich bevindt zullen we met je praten over de cultuur, het personeel en doelstellingen op het gebied van gezondheid, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit.
1
Definieer
Analyseer
Stap 2. Data en metingen
Vervolgens bekijken we welke HR-data je al ter beschikking hebt, welke eerdere metingen er zijn uitgevoerd en welke meting nu de meeste meerwaarde gaat bieden. Onze expert kan je uitleggen wat de voor- en nadelen zijn van verschillende metingen, waarom wetenschappelijke metingen van meerwaarde zijn en hoe je voorkomt dat je aan symptoombestrijding doet.
2
Analyseer
Adviseer
Stap 3. Advies meting en vervolg
Onze expert geeft je een concreet advies over welke metingen op dit moment het meest relevant en resultaatgericht zullen zijn in jouw organisatie. Daarnaast helpt onze expert je bij het beantwoorden van belangrijke vragen over de strategie en communicatie rondom de meting: hoe krijg je draagvlak, hoe verhoog je de respons en op welke manier koppel je data terug naar de diverse stakeholders in jouw organisatie?
3
Adviseer
Vervolg
Wij staan altijd klaar
Het oriëntatiegesprek is volledig vrijblijvend, dus je kan naderhand zelf aan de slag met het advies van onze expert. Natuurlijk helpen we je ook graag bij de vervolgstappen. Of je nu wil dat we enkel meekijken, het hele traject van meten, analyseren en interveniëren begeleiden, of iets daartussenin: wij staan altijd voor je klaar.
+
Vervolg

Diepgaande
expertise

Onze experts hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van metingen en analyses. Ze begrijpen de complexiteit van het meten van verschillende aspecten binnen jouw organisatie en kunnen je helpen bij het selecteren van de juiste meetinstrumenten en methoden.

Maatwerk-
benadering

We begrijpen dat elke organisatie uniek is en specifieke meetbehoeften heeft. Tijdens het oriëntatiegesprek zullen we luisteren naar jouw specifieke uitdagingen en doelstellingen, zodat we een advies op maat geven dat aansluit bij jouw organisatie en situatie.

Brede selectie van metingen

Wij werken met een breed scala aan meetinstrumenten en tools. Daardoor weten we precies hoe je afstemt op de behoeften van jouw organisatie. Of het nu gaat om medewerkerstevredenheid, psychosociale arbeidsbelasting of welzijn, we hebben de expertise om de juiste instrumenten te helpen selecteren en implementeren.

Praktisch en
bruikbaar advies

Onze experts zijn niet alleen ervaren in het uitvoeren van metingen, maar weten ook hoe je dit omzet naar praktisch advies. We zorgen ervoor dat de meetresultaten zinvol en bruikbaar zijn, zodat je concrete actiepunten kunt formuleren om verbeteringen binnen jouw organisatie door te voeren en duurzaam resultaat te behalen.

Ik wil graag een gratis
oriënterend gesprek met jullie

Tijdens dit oriëntatiegesprek neemt een van onze experts je mee in de wetenschap achter het meten, analyseren en interveniëren op het gebied van vitaliteit binnen werkzaam Nederland. Verwacht een bevlogen en verdiepend gesprek, want we houden van ons werk!

Daniel
Daniel Krikke
HR Development

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een nummer in van 1 tot 50000.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een demo of masterclass. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.