Gratis live online masterclass

HR Masterclass

Alles wat je moet weten over Vitaliteit

Vitale mensen zijn energieker, innovatiever, meer bevlogen en actiever betrokken in hun (werk)leven. Het is dan ook logisch dat vitaliteit hét onderwerp is dat alle organisaties op dit moment bezighoudt! 

Lees hieronder meer over onze masterclass en wat het voor jou voor meerwaarde heeft.

Wat leer je onder andere tijdens onze Masterclass

Hr Masterclass
Hr Masterclass

Wat kun je verwachten?

Tijdens de unieke online masterclass van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV) krijg je een inspirerend, up-to-date en wetenschappelijk onderbouwd inzicht in de nieuwste methodieken achter het bevorderen van vitaliteit binnen organisaties. Stress- en vitaliteitexperts Bas Snippert en Daniel Krikke nemen je mee in de wetenschap achter vitaliteit, het bewerkstelligen van duurzame gedragsverandering en het positief beïnvloeden van organisatorisch gedrag als verzuim, verloop en productiviteit.

Voor wie is het geschikt?

Wat is vitaliteit nu écht?

Binnen het NEV hebben we een specifieke methodiek ontwikkeld om naar Vitaliteit te kijken genaamd De 7 Pijlers voor Vitaliteit.

Onze methodiek is onderbouwd vanuit de nieuwste inzichten uit de neurobiologie, systeemwetenschappen en positieve psychologie. 

We kijken hiermee op een integrale manier naar Vitaliteit. Vitaliteit houdt niet op met gezond eten en genoeg bewegen, maar omvat meerdere biologische, psychologische en sociale aspecten om in balans te houden. Wanneer alle pijlers in balans zijn met elkaar, kun je spreken van je meest vitale zelf.

Leer meer over het in balans krijgen van jezelf en je collega’s tijdens onze masterclass.

Hr Masterclass

De experts

Tijdens deze masterclass nemen Bas en Daniel je mee in de wetenschap achter het meten, analyseren en interveniëren op het gebied van vitaliteit binnen werkzaam Nederland.

De masterclass wordt geleid door:
Daniel Krikke
Daniel Krikke
Algemeen Directeur
Bas Snippert
Bas Snippert, MSc, SEP
Head of Learning & Development
Wat zegt men over onze masterclass?

Schrijf je in voor de gratis HR Masterclass

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een nummer in van 1 tot 50000.
Toestemming*
Mailing

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een demo of masterclass. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.