Gratis live online masterclass

HR Masterclass

Alles over Vitaliteit binnen organisaties

Exclusief voor HR Professionals en managers/leidinggevenden.

Als expert op het gebied van wetenschappelijke metingen, systeemanalyses en gedragsinterventies, zien wij sectorbreed een duidelijk patroon ontstaan. De prioriteiten van HR zijn dan ook vaak hetzelfde, of het nu om een financieel adviesbedrijf gaat of een onderwijsinstelling. Uit onze onderzoeken komen steeds weer een aantal veelvoorkomende thema’s bovendrijven, waaronder bijv.;

Maar wat zegt dat precies? En zijn er nog meer bronnen die vervolgens invloed hebben op deze thema’s? Bronnen waar we ons vanuit HR eigenlijk op zouden moeten storten.

Hr Masterclass

Wat leer je tijdens onze Masterclass

Voor wie is deze masterclass geschikt?

Deze masterclass is exclusief voor HR Professionals en managers/leidinggevenden.

Een systemisch beeld ontwikkelen

Systeemdenken is een wetenschappelijke benadering die probeert overzicht van het geheel te behouden, in plaats van zich te concentreren op afzonderlijke onderdelen zonder te overwegen welke rol deze delen in het groter geheel spelen. Men beschouwt het gedrag van een systeem (bijvoorbeeld een organisatie) niet als een simpele keten van oorzaak-gevolgrelaties, maar als het samenspel van met elkaar interagerende deelsystemen, waarbij terugkoppeling een belangrijke rol speelt. Systeemdenken is waar wij binnen het Nederlands Expertisecentrum VItaliteit in uitblinken. 

Wanneer we kijken naar bijvoorbeeld het thema werkdruk en dit als thema proberen aan te pakken binnen een organisatie, komen we er al snel achter dat dit samenhangt met andere variabelen die direct invloed hebben op de werkdrukbeleving. Zo kan werkdruk bijvoorbeeld ontstaan door een gebrek aan informatie, te snel moeten werken, of niet genoeg steun ontvangen om je werk goed uit te kunnen voeren. Deze bronnen oftewel oorzaken achter werkdruk verschillen vervolgens weer totaal binnen iedere sector, terwijl werkdruk bij iedere organisatie, in iedere sector hoog op de agenda staat. Daarom kun je door verder te kijken dan de ogenschijnlijke oorzaken van problemen, tot de kern van het probleem komen. 

Hr Masterclass
Hr Masterclass

Neem deel aan onze unieke
HR Masterclass

Tijdens de gratis online masterclass van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV) krijg je een inspirerend, up-to-date en wetenschappelijk onderbouwd inzicht in de meest veelvoorkomende thema’s en pijnpunten die spelen binnen veel organisaties. Onze experts nemen je mee in de wetenschap achter vitaliteit, de magie van het systemisch denken en het positief beïnvloeden van organisatorisch gedrag als verzuim, verloop en productiviteit. We nemen een kijkje achter de schermen hoe bedrijven de vinger op de zere plek weten te leggen en hoe ze hier vervolgens – met succes – verbetering aan weten te brengen. 

De experts

Tijdens deze masterclass nemen onze experts je mee in de wetenschap achter het meten, analyseren en interveniëren op het gebied van vitaliteit binnen werkzaam Nederland. Verwacht een bevlogen en vooral inhoudelijk sterke masterclass. Because we love this stuff! 

De masterclass wordt geleid door o.a.:
Daniel Krikke
Daniel Krikke
HR Development Expert
Bas Snippert
Bas Snippert, MSc, SEP
Stress- en vitaliteitsexpert
021122 Floor Verhaaf _23321
Floor Verhaaf
HR Development Expert
Fiona
Fiona Brosig
HR Data Expert
Onder andere deze bedrijven gingen je voor

Schrijf je in voor de gratis HR Masterclass

Let op: Exclusief voor HR Professionals en managers/leidinggevenden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een nummer in van 10 tot 50000.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een demo of masterclass. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.