Top 8 HR trends 2025

Ook dit jaar hebben onze experts de koppen bij elkaar gestoken om te kijken wat er gaande is in de HR- en organisatiewereld. Op weg naar 2025 zien we 8 trends die de manier waarop we Human Resources benaderen zullen veranderen. 

Benieuwd wat deze trends zijn? Je leest het in onze gratis whitepaper. Download jouw exemplaar hieronder.

Top 8 Hr Trends 2025
Top 8 Hr Trends 2025

Up-to-date blijven

De manier van werken verandert en bij het NEV zijn we altijd op zoek naar manieren om HR-beleid te verbeteren en up-to-date te houden.

Wat betreft de HR-trends van 2025, zien we allereerst dat technologie en AI een enorme opkomst maakt. Hier komen interessante veranderingen, reële angsten en zelfs afkeer bij kijken. Maar het biedt ook ontzettend veel potentie en mogelijkheden.

Door de technologische vooruitgang te omarmen worden onze menselijke kanten belangrijker dan ooit, denk bijvoorbeeld aan onze soft-skills, creativiteit en kritisch denkvermogen.

De veranderende rol van HR

HR speelt een cruciale rol bij het ontwikkelen van de menselijke kanten binnen de workforce, en het creëren van een cultuur waarin medewerkers zich vrij voelen om vragen te stellen, fouten te maken en nieuwe dingen uit te proberen.

Een sterke HR-afdeling zorgt voor vitale, betrokken en productieve medewerkers in deze tijd.

Top 8 Hr Trends 2025
Top 8 Hr Trends 2025

Download de Top 8 HR trends 2025

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een nummer in van 1 tot 50000.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.