Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit

Sluit je aan bij onze missie om werkzaam Nederland vitaal en veerkrachtig te helpen worden

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit

Sluit je aan bij onze missie om werkzaam Nederland vitaal en veerkrachtig te helpen worden

Onze werkwijze

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV) is gespecialiseerd in integrale metingen en evidence-based interventies die een meetbaar resultaat opleveren voor werkzaam Nederland. Wij ontwikkelen onze oplossingen vanuit drie wetenschappelijke domeinen: positieve psychologie, interpersoonlijke neurobiologie en systeem wetenschappen. Onze integrale en systemische kijk op vitaliteit, welzijn en organisatievitaliteit en de praktische toepassingen daarvan, door middel van slimme technologie en jarenlange praktijkervaring, maakt ons een unieke speler op de Europese markt. Om werkzaam Nederland te ondersteunen vitaler te worden hebben wij een slimme, schaalbare HR Analytics Software ontwikkeld waarin al onze meetinstrumenten en interventies samen komen.

Het NEV is daarmee uw preventieve HR partner die u en uw organisatie bijstaat bij alle vraagstukken omtrent vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en verzuim. Een multidisciplinair team staat voor u klaar, gespecialiseerd in evidence-based diagnostiek, gedragsverandering, activatie en het succesvol implementeren van de geschikte metingen en interventies die passen binnen uw organisatie. Daarnaast weten onze professionals als geen ander de impact en het rendement op investeringen in vitaliteit meetbaar en inzichtelijk te maken.

Met onze data gedreven en evidence-based aanpak helpt ons team draagvlak te creëren op iedere laag binnen uw organisatie, vitaliteit effectief te bevorderen en zo uw organisatie vitaler te maken. Wij kunnen meerwaarde bieden op elk niveau binnen uw organisatie. Ons onderscheidend vermogen vatten we daarbij samen in drie kernwoorden:

Wetenschappelijk

We werken volledig wetenschappelijk onderbouwd en ontwikkelen onze interventies vanuit de domeinen: positieve psychologie, systeem- en neurowetenschappen.

Preventief

Onze interventies zijn altijd preventief opgezet, omdat voorkomen beter, maar ook goedkoper is dan genezen.

Integraal

Onze metingen als interventies zijn integraal van aard om zo vitaliteit en wellbeing te bevorderen binnen iedere laag van de organisatie.

Gebruiksvriendelijkheid

Score

Gemiddeld geven werknemers ons een 7,6 voor de gebruiksvriendelijkheid van onze vitaliteitsdiensten.

Impact op vitaliteit

Score

Gemiddeld scoren wij een 9 op de kwaliteit van onze diagnostiek en interventies.

Gebruiksintensiteit

Score

%
Maar liefst 70% van alle werknemers doet mee aan onze metingen en interventies door middel van onze activatie en implementatie technieken.

Werkgeverstevredenheid

Score

Werkgevers geven onze diensten en producten gemiddeld een 9,5 als het gaat om klanttevredenheid en geleverde kwaliteit.

De Preventieve partner van werkzaam Nederland

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om evidence-based en data gedreven te werk te gaan als het gaat om het bevorderen van vitaliteit en het reduceren van verzuim. Verstandig, want dat levert de meeste resultaten op tegen de laagste kosten. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de mogelijkheden. Onze deur staat altijd open. Ook digitaal.

Bekend van

Schermafbeelding-2021-08-05-om-10.29.37

Kom in contact met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.