Analyseren van bestaande data

Welkom bij het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit, waar we uw bestaande data omzetten in waardevolle inzichten.

Nieuw: Uw data, ons inzicht

Onze nieuwe dienst, “Analyseren van bestaande data“, is speciaal ontworpen om u te helpen het maximale uit uw reeds verzamelde data te halen zonder dat u opnieuw hoeft te beginnen met meten en rapporteren.

Analyseren Van Bestaande Data
Analyseren Van Bestaande Data

Haal meer uit je bestaande data.

Veel organisaties hebben metingen uitgevoerd, zoals PMO’s, MTO’s, gezondheidsmetingen of andere scans. Ze hebben ook rapporten ontvangen van partijen zoals Effectory, Bewegen Werkt of andere bedrijven. Maar vaak missen deze rapporten diepgang, meetbaarheid van cruciale elementen en concrete adviezen die daadwerkelijk toepasbaar zijn in de praktijk. Hier komen wij in beeld. Met onze nieuwe dienst nemen wij uw bestaande data en voeren grondige analyses uit. Vervolgens vertalen wij deze analyses naar concrete en praktijkgerichte adviezen, zonder dat u opnieuw hoeft te meten.

Dit is ideaal voor HR-professionals en leidinggevenden die hun bestaande data willen gebruiken om vitaliteit en werkbeleving binnen de organisatie te verbeteren. We laten u zien wat ontbreekt in eerdere analyses en adviseren welke metingen in de toekomst meer waarde kunnen opleveren. Bovendien kunnen we waardevolle informatie uit de bestaande data en rapporten verder analyseren en praktisch omzetten naar concrete adviezen en acties.

Waarom deze dienst uniek is?

Wanneer u niet tevreden bent met een bestaande rapportage of analyse, kan de drempel om een nieuwe partij in te schakelen hoog zijn. Het idee dat u helemaal opnieuw moet beginnen met meten, kan ontmoedigend zijn. Wij verlagen deze drempel door gebruik te maken van uw bestaande data. U krijgt diepgaande analyses zonder dat u veel tijd en geld hoeft te investeren in nieuwe metingen.

Analyseren Van Bestaande Data

Effectief, diepgaand en kostenefficiënt.

Diepgaand analyseren en effectief beleid maken met de wetenschap als ons kompas.

Onze dienst is ideaal voor HR-professionals en bedrijven die een betere manier zoeken om hun bestaande data te begrijpen en te benutten. Het doel is om u beter overzicht en inzicht te geven in uw bestaande data, de onderliggende samenhang te begrijpen, betere adviezen te bieden en effectievere interventies te ontwikkelen. En dat alles zonder dat u zelf veel tijd hoeft te besteden aan het samenvoegen en analyseren van verschillende rapporten. We zorgen voor een helder overzicht, leggen de samenhangen uit, en begeleiden u bij het nemen van beslissingen die een grotere en positievere impact hebben.

De voordelen

Onze analyse biedt verschillende voordelen voor uw organisatie, waaronder:

Analyseren Van Bestaande Data

Proces en aanpak

Onze aanpak is eenvoudig maar grondig.

Eerst gaan we samen met u in gesprek om uw behoeften en doelen goed te begrijpen. Samen stellen we concrete vraagstukken op om deze behoeften aan te pakken en uw doelen te bereiken. U levert ons uw bestaande data, en wij voegen deze samen tot een overzichtelijk bestand. Onze experts analyseren de data en identificeren de samenhangende datapunten.

Na de analyse maken we een uitgebreid rapport met een overzicht van onze bevindingen en concrete adviezen, inclusief aanvullende beleidsadviezen. Vervolgens nemen we het rapport samen met u door, zodat u precies begrijpt hoe u het meeste uit uw bestaande data en nieuwe inzichten kunt halen.

Analyseren Van Bestaande Data

Gratis oriëntatiegesprek & businesscases

Bent u klaar om meer te halen uit uw bestaande data? Behoefte om hier concreet mee aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op voor een gratis oriëntatiegesprek en ontdek hoe we u kunnen helpen. Ons team van experts staat klaar om u te helpen met diepgaande analyses en concrete adviezen.

Plan uw oriëntatiegesprek via het formulier hiernaast.

Analyseren Van Bestaande Data

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een nummer in van 1 tot 50000.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een orientatiegesprek. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.