Meting

7 pijlers voor Vitaliteit

Ontdek het volledige spectrum van individuele vitaliteit met onze deskundig samengestelde vitaliteitscan.

Ontdek de meest complete meting voor vitaliteit

Vitaliteit is meer dan je denkt. Metingen op het gebied van stress, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid zijn vaak nog te symptomatisch, eenzijdig en missen actiegerichtheid. Het NEV heeft daarom in samenwerking met het Europees Instituut, Wetenschappelijk Instituut Gak en Zilveren Kruis een diepgaande vitaliteitsmeting ontwikkeld die per pijler onderzoek doet naar bewustzijn, mindset en copingvaardigheden op het gebied van stress en vitaliteit.

7 Pijlers Meting

Dé meting voor vitaliteit

Ontdek en ontketen jouw persoonlijke hulpbronnen voor vitaliteit met onze vitaliteitscan.

Via deze meting ontdekken medewerkers aan de hand van zeven pijlers hoe zij ervoor staan en hoe zij vitaliteit integraal kunnen verbeteren vanuit biologische, psychologische en sociale energiebronnen. Het grote verschil tussen onze vitaliteitsmeting en andere metingen zit in deze integrale benadering. Waar andere metingen zich richten op één aspect van stress of vitaliteit, integreren onze zeven pijlers alle aspecten die werknemers tegenkomen in hun (werk)leven. Onze Zeven Pijlers voor Vitaliteit maken de wetenschap van vitaliteit meetbaar. De pijlers zijn: Energie, Lichaam, Cognitie, Emotie, Identiteit, Interactie en Tijd.

7 Pijlers Meting

Creëer een opwaartse spiraal van Vitaliteit

Monitor, investeer en vitaliseer -
Word zelf vitaler en inspireer anderen om je heen.

Direct na de meting worden de resultaten op ieder niveau van de organisatie teruggekoppeld. Met een diepgaand inzicht in de bronnen van vitaliteit op individueel-, team- en organisatieniveau en handige tips en acties kun je op iedere laag direct aan de slag. 

Door frequente monitoring en gebruiksvriendelijke interventies, ontwikkel je een opwaartse spiraal van vitaliteit binnen je organisatie. 

7 Pijlers Meting

Een integrale kijk op Vitaliteit als norm binnen organisaties

Het integrale en wetenschappelijk onderbouwde model om vitaliteit bij de kern aan te pakken, noemen wij de 7 Pijlers voor Vitaliteit en is ontwikkeld in samenwerking met het Instituut Gak, Europees Instituut de Baak en Zilveren Kruis. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat dit de enige integrale methodiek in Nederland is die deelnemers ondersteunt om op ieder onderdeel van de persoonlijke vitaliteit vooruitgang te boeken. De kern van de 7 pijlers voor Vitaliteit gaat over het verschuiven van een curatieve naar preventieve en bekrachtigende houding ten opzichte van (werk)stress, vitaliteit en gezondheid.

7 Pijlers Meting

Diepgaande vitaliteitsmeting

Onze vitaliteitsexperts helpen je met deze diepgaande meting stress, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid simpel in kaart te brengen. In samenwerking met gerenommeerde instituten hebben we een integrale benadering ontwikkeld die zich richt op bewustzijn, mindset en copingvaardigheden per pijler voor vitaliteit.

Wetenschappelijk onderbouwd

Onze meting is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en integreert biologische, psychologische en sociale energiebronnen. In tegenstelling tot andere metingen die zich op één aspect richten, bieden wij een holistische benadering die alle belangrijke aspecten van vitaliteit omvat.

Zeven pijlers voor
Vitaliteit

Onze meting maakt gebruik van de unieke benadering van de Zeven Pijlers voor Vitaliteit: Energie, Lichaam, Cognitie, Emotie, Identiteit, Interactie en Tijd. Hiermee krijgen medewerkers een volledig beeld van hun vitaliteit en kunnen ze gericht werken aan verbetering op verschillende levensgebieden.

Opwaartse spiraal
van Vitaliteit

Door regelmatig te investeren in de zeven pijlers ontwikkelen medewerkers een opwaartse spiraal van vitaliteit in hun leven, ook wel bekend als ‘amplitie’. Dit leidt niet alleen tot vitaliteit voor henzelf, maar ook tot het vitaliseren van anderen om hen heen. Met onze meting kunnen medewerkers deze positieve spiraal in gang zetten.

Ik wil graag een gratis
oriënterend gesprek met jullie

7 Pijlers Meting

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een nummer in van 1 tot 50000.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een demo of masterclass. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.