Meting

Workability Index (WAI)

Verbeter het Werkvermogen binnen jouw Organisatie met de WAI

De WAI meting

Het NEV biedt een uitgebreide en effectieve Workability Index (WAI) meting om inzicht te krijgen in het arbeidsvermogen van jouw medewerkers en de organisatie als geheel.

De WAI meting is gebaseerd op de Workability Index, een internationaal erkend instrument dat de arbeidsgeschiktheid van medewerkers beoordeelt op basis van verschillende factoren zoals gezondheid, werkomstandigheden, vaardigheden en attitudes. Het doel van de meting is om het arbeidsvermogen te evalueren en indien nodig verbeteringsmaatregelen te treffen.

Workability Index
Workability Index

Ondersteund door Professionals

Bij NEV begrijpen we het belang van een gezond en productief werkklimaat. Met onze WAI meting helpen we organisaties om de workability van hun medewerkers te optimaliseren, wat resulteert in een hogere arbeidsproductiviteit, lagere verzuimcijfers en een duurzame inzetbaarheid van het personeel.

Onze ervaren en deskundige professionals begeleiden het gehele proces, van het afnemen van de WAI meting tot het analyseren van de resultaten en het opstellen van een gericht verbeterplan. We streven ernaar om samen met jouw organisatie concrete acties te definiëren die de workability en het welzijn van medewerkers bevorderen.

Optimaliseer je WAI voor een gezonde werkomgeving

Ontdek hoe de WAI-meting van NEV jouw organisatie kan ondersteunen bij het benutten van het volledige potentieel van je medewerkers en het creëren van duurzame productiviteit

Met de WAI meting van NEV krijg je niet alleen inzicht in de huidige situatie, maar leg je ook een solide basis voor het creëren van een gezonde en veerkrachtige werkomgeving. Samen werken we aan het verbeteren van de Workability Index, zodat jouw organisatie optimaal kan profiteren van het potentieel en de capaciteiten van je medewerkers.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe de WAI meting van NEV kan bijdragen aan een duurzame en productieve werkomgeving waarin medewerkers floreren.

Workability Index

Internationaal
erkend instrument

Onze Workability Index (WAI) meting is gebaseerd op de internationaal erkende Workability Index. Hiermee krijg je een betrouwbare beoordeling van het arbeidsvermogen van je medewerkers en organisatie, gebaseerd op verschillende factoren.

Optimaliseer
workability

Met de WAI meting van NEV helpen we organisaties om het werkvermogen van hun medewerkers te verbeteren. Dit leidt tot een hogere arbeidsproductiviteit, lagere verzuimcijfers en een duurzame inzetbaarheid van het personeel.

Deskundige begeleiding
en gericht verbeterplan

Onze ervaren professionals begeleiden het hele proces, van meting tot resultaatanalyse en het opstellen van een gericht verbeterplan. We werken samen met jouw organisatie om concrete acties te definiëren die de workability en het welzijn van medewerkers bevorderen.

Creëer een gezonde
werkomgeving

Met de WAI meting leg je een solide basis voor het creëren van een gezonde en veerkrachtige werkomgeving. Door te werken aan het verbeteren van de Workability Index, kunnen medewerkers optimaal profiteren van hun potentieel en capaciteiten. Dit resulteert in een duurzame en productieve werkomgeving waarin medewerkers floreren.

Ik wil graag een gratis
oriënterend gesprek met jullie

Workability Index

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een nummer in van 1 tot 50000.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een demo of masterclass. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.