Meting

Pulse metingen

Ontdek de kracht van pulse metingen: verhoog de betrokkenheid en meet de sfeer met gemak.

Pulse metingen: de sleutel tot inzicht en betrokkenheid

Wil je snel en efficiënt de sfeer en betrokkenheid binnen jouw organisatie meten? Maak kennis met pulse metingen, dé kort en krachtige manier om belangrijke thema’s in kaart te brengen. Met behulp van ons gebruiksvriendelijke NEVCO systeem stel je moeiteloos jouw eigen pulseonderzoek op. Zo blijf je altijd op de hoogte en houd je de vinger aan de pols bij jouw team, afdeling of organisatie.

Pulse Meting
Pulse Meting

Verhoog de betrokkenheid, versterk de resultaten

Heb je onlangs veranderingen doorgevoerd binnen je organisatie en wil je weten of ze het gewenste effect hebben? Onze pulse metingen bieden uitkomst. Meet gericht rondom een specifiek thema of bij een specifieke doelgroep om te beoordelen of de veranderingen positieve resultaten hebben opgeleverd. Op deze manier maak je data-driven beslissingen en blijf je altijd een stap vooruit.

Maak werkbeleving bespreekbaar binnen je team

Onze dashboards zijn gemaakt om te ondersteunen in het gesprek. Dus geen saaie complexe opsomming van cijfers, maar gebaseerd op data storytelling. Gebruik de inzichten om samen te komen tot pragmatische en gedragen oplossingen.

A Group Of Friends At A Coffee Shop

Op innovatieve wijze de werkbeleving bespreekbaar maken

Bouw een cultuur van continue verbetering. Bepaal zelf de frequentie van de pulsemeting en laat je ondersteunen door experts in het stellen van de juiste vragen.

Pulse Metingen

De kracht van continuiteit

Waarom zou je jezelf beperken tot traditionele enquêtes over werknemersbetrokkenheid? Met onze pulse metingen zet je in op meer impact en betrokkenheid. Of het nu gaat om het kantoor, de werkplek of werken op afstand, bij ons wordt elke stem gehoord en omgezet in waardevolle inzichten en acties. Creëer een positieve werkcultuur en verbeter het werkgeluk van je medewerkers stap voor stap.

Met onze pulse metingen heb je de mogelijkheid om de sfeer in jouw organisatie continu te monitoren. Door regelmatig pulse metingen uit te voeren, krijg je snel inzicht in de algemene stemming en betrokkenheid van jouw medewerkers. Zo kun je proactief inspelen op uitdagingen, kansen benutten en een cultuur van continue verbetering stimuleren. Maak gebruik van ons NEVCO systeem en ontdek de kracht van kort en krachtig meten. Pulse-metingen zijn op maat samen te stellen qua vragen, frequentie en zelfs het dashboard is custom-made. 

Kies voor pulse metingen en geef jouw organisatie een boost. Verhoog de betrokkenheid, meet de sfeer en neem de leiding in het creëren van een positieve en productieve werkomgeving. 

Pulse Meting

Pulse metingen: de sleutel tot succes!

Kort en krachtig

Pulse metingen bieden een snelle en beknopte manier om de sfeer in uw organisatie te meten op basis van belangrijke thema’s. In plaats van uitgebreide onderzoeken geeft een pulse meting u snel inzicht in de algemene stemming en betrokkenheid van medewerkers.

Vinger aan de pols

Met het NEVCO systeem kunt u gemakkelijk uw eigen pulse (themaonderzoek) opstellen en uitzetten. Hiermee houdt u continu de vinger aan de pols in uw organisatie, afdeling of team. U kunt snel en efficiënt belangrijke inzichten verkrijgen zonder uitgebreide enquêtes of lange wachttijden.

Evalueren van veranderingen

Als u recent wijzigingen heeft doorgevoerd in uw organisatie en wilt weten of deze het gewenste effect hebben, is een pulse meting de perfecte methode. U kunt gericht meten rondom een bepaald thema of onder een specifieke doelgroep om te beoordelen of de veranderingen positieve resultaten hebben opgeleverd.

Verhoogde betrokkenheid

Pulse metingen dragen bij aan het verhogen van de betrokkenheid van medewerkers. Door hen regelmatig te betrekken bij belangrijke vraagstukken en besluitvorming, voelen medewerkers zich gehoord en gezien. Dit leidt tot een verbeterde besluitvorming en een hogere tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers in uw organisatie.

Ik wil graag een gratis
oriënterend gesprek met jullie

Pulse Meting

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een nummer in van 1 tot 50000.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een demo of masterclass. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.