Gratis en Vrijblijvend Oriëntatiegesprek

Ontdek de juiste weg naar groei en ontwikkeling

Bij het NEV begrijpen we dat het kiezen van de juiste trainingen, interventies en HR ondersteuning een uitdaging kan zijn in het overweldigende aanbod. Daarom bieden wij een speciaal oriëntatiegesprek aan om jouw organisatie te begeleiden bij het maken van de beste keuzes bij ontwikkelingsvraagstukken.

Plan je gratis Oriëntatiegesprek

Waar begin je te zoeken tussen het brede scala aan mogelijke diensten van aanbieders? Bij NEV nemen we de tijd om naar jouw specifieke uitdagingen, behoeften en het DNA van jouw organisatie te kijken. We begrijpen dat elke organisatie uniek is en dat er geen one-size-fits-all oplossing bestaat. 

Door middel van ons oriëntatiegesprek krijg je dieper inzicht in wat jouw organisatie nodig heeft om te groeien en wat jouw mensen helpt verder op te bloeien. Of dit nu gaat over coaching, training of andere vormen van ondersteuning: ons centrum heeft een brede kijk op wat er allemaal mogelijk is en hoe je de juiste match vindt.

Orientatiegesprek Trainingen
A Group Of Friends At A Coffee Shop

Wat levert een oriëntatiegesprek met het NEV op?

Wat kun je verwachten tijdens
het oriëntatiegesprek?

We zullen je specifieke uitdagingen, behoeften en doelen bespreken, zodat we samen kunnen verkennen welke vormen van ondersteuning het beste aansluiten bij je organisatie om optimaal resultaat te behalen.

Ons NEV-team heeft een breed overzicht van zowel ons eigen aanbod als de coaching, training en programma’s die door andere professionals worden aangeboden. We zijn altijd bereid om met je te sparren over verschillende mogelijkheden en om samen te verkennen welke stap het best passend is voor jouw vraagstuk. Ons advies dient altijd om jou verder te helpen, ook als dat betekent dat externe bronnen of partners het beste aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Ons centrum stelt de hoogste kwaliteit en toegevoegde waarde voorop.

Daarom streven we ernaar om in het gesprek een volledig beeld te krijgen van jouw vraagstuk en wat de meest effectieve en relevante opties zijn hierbij. Of het nu gaat om HR-ondersteuning, leiderschapstrainingen, communicatievaardigheden, stressreductie of andere essentiële competenties, we zorgen dat investering in coaching, training en ontwikkeling vruchten afwerpt.

Orientatiegesprek Trainingen

Diepgaande expertise

Onze experts hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van trainingen en ontwikkeling. Ze zijn goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de branche. Samen met het stellen van de juiste vragen, kunnen onze experts je voorzien van deskundig advies.

Maatwerk-oplossingen

We begrijpen dat geen enkele organisatie hetzelfde is. Tijdens het oriëntatiegesprek zullen we nauwkeurig luisteren naar jouw specifieke uitdagingen en behoeften. Op basis daarvan zullen we samen een op maat gemaakt trainingsprogramma ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw organisatie.

Diverse mogelijkheden

We bieden een breed scala aan trainingen en programma’s aan. Of het nu gaat om leiderschapstrainingen, communicatievaardigheden, persoonlijke effectiviteit of teambuilding, we hebben de expertise en partners om de juiste trainingen voor jouw organisatie te selecteren

Een objectief advies

Ons doel is om jou te voorzien van het beste aanbod, zelfs als we bepaalde trainingen niet zelf aanbieden. Naast ons eigen aanbod hebben we een helikopterview van andere aanbieders. We geven objectief advies om ervoor te zorgen dat je de beste match vindt qua trainingen en interventies.

Ik wil graag een gratis
oriënterend gesprek

Tijdens dit oriëntatiegesprek nemen we je graag mee in de wereld van trainingen en ontwikkeling. Verwacht een inspirerend en interactief gesprek waarin we samen kijken naar de uitdagingen en behoeften van jouw organisatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een nummer in van 1 tot 50000.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een demo of masterclass. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.