PMO

Een leuke en waardevolle PMO meting? Het bestaat.
man sitting on couch with looking at his MacBook on table

Inhoudelijk

Iedere organisatie met medewerkers in dienst is wettelijk verplicht om periodiek een medisch onderzoek aan te bieden. NEVCO helpt om dit meetmoment zo waardevol mogelijk te maken. Met een PMO breng je de gezondheidssituatie van je medewerkers en organisatie in kaart, zodat er gezamenlijk kan worden gewerkt aan optimaal en gezond functioneren. Het PMO dat NEVCO aanbiedt staat aan de basis van fittere medewerkers, een grotere inzetbaarheid, meer productiviteit en lager ziekteverzuim.

Het online PMO van het NEV meet o.a.

  • Gezondheid, vitaliteit en leefstijl
  • Werkstress en risico op burn-out
  • Werkvermogen en inzetbaarheid
  • Psychosociale Arbeidsbelasting (PSA)
  • Gehoor en/of beeldschermwerk
  • Meting van BMI en buikomvang

 

Dankzij de NEVCO software bieden we het meest gebruiksvriendelijke PMO waarin medewerkers zich gezien voelen in hun persoonlijke gezondheidssituatie. Zij krijgen hun eigen online dashboard waarin zij hun resultaten kunnen terug zien en dit kunnen koppelen aan gepersonaliseerde acties.

De werkgever ontzorgen we daarnaast met onze ondersteuning voor een complete activatie- en communicatiecampagne op maat. Ga voorbij de wettelijke verplichting met onze PMO en maak het PMO tot een leuker, waardevoller en mensgerichter meetmoment.

Het PMO online is standaard inbegrepen in de samenwerking met het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit.

Voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer dan 25.000 tevreden gebruikers

Het NEVCO platform

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit biedt een innovatief cloud platform waar integraal meten en systemisch analyseren samen komen.

Het platform is volledig van de grond opgebouwd met de wetenschap van vitaliteit in het achterhoofd. Dankzij slimme terugkoppelingen op ieder niveau van de organisatie kun je direct aan de slag met het resultaatgericht investeren in vitaliteit, welzijn en duurzaam inzetbaarheid. Ontdek het zelf.

Plan je gratis demo

  • Voer een nummer in van 1 tot 50000.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een Webdemo. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.