Burn-out

Wees langdurig uitval voor met deze wetenschappelijke screener op burn-out.
Burn-out

Inhoudelijk

Burn-out is een veelzijdig begrip en dat maakt het soms lastig om een juiste inschatting te maken van de situatie van medewerkers. Hebben zij last van tijdelijke stress? Is het overspannenheid? Of is sprake van daadwerkelijke burn-outklachten, die vragen om directe opvolging?

Met onze nieuwe screener op burn-out kan dankzij de meest recente wetenschap van op burn-out worden ingeschat of de klachten van een medewerker nog hanteerbar zijn of dat deze daadwerkelijk een burn-out(risico) vormen.

Onze screener voor burn-out meet o.a.

  • De belangrijkste mentale burn-outklachten
  • Emotionele burn-outklachten
  • Fysieke uitputtingsverschijnselen

 

Dankzij een efficiënte tool kan dit in enkele minuten al worden gemeten en teruggekoppeld. Betreffende medewerkers krijgen in hun persoonlijke dashboard hun uitkomst te zien en kunnen indien gewenst een (anonieme) terugkoppeling delen met hun bedrijfsarts, HR of leidinggevende. Zo kan in veel gevallen sneller, effectiever en preventiever worden ingegrepen, om langdurig uitval en verder leed door burn-outklachten te voorkomen.

Onze screener voor burn-out is standaard inbegrepen in de samenwerking met het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit.

Voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer dan 25.000 tevreden gebruikers

Het NEVCO platform

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit biedt een innovatief cloud platform waar integraal meten en systemisch analyseren samen komen.

Het platform is volledig van de grond opgebouwd met de wetenschap van vitaliteit in het achterhoofd. Dankzij slimme terugkoppelingen op ieder niveau van de organisatie kun je direct aan de slag met het resultaatgericht investeren in vitaliteit, welzijn en duurzaam inzetbaarheid. Ontdek het zelf.

Plan je gratis demo

  • Voer een nummer in van 1 tot 50000.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een Webdemo. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.