De NEVCO software

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit biedt een innovatief cloud platform waar integraal meten en systemisch analyseren samen komen. Het platform is volledig van de grond opgebouwd met de wetenschap van vitaliteit in het achterhoofd en kan zo helder onderscheid maken tussen werkkenmerken, werkbelevingen en de uitkomsten hiervan op organisatorisch niveau. Dankzij slimme terugkoppelingen op ieder niveau van de organisatie kun je direct aan de slag met het resultaatgericht oplossen van belemmeringen en het inzetten van hulpbronnen voor vitaliteit.
De Nevco Software

Meerwaarde

Met NEVCO maken wij het je gemakkelijk om laagdrempelige, betrouwbare metingen uit te voeren en op basis van krachtige analyses resultaatgericht te investeren in vitaliteit op ieder niveau van de organisatie. Hieronder staan enkele voordelen van NEVCO:

Plan je gratis demo

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een Webdemo. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.