Coaching

Samen groei je verder

Onze ervaren coaches helpen mensen om hun volledige potentieel te benutten en succesvolle resultaten te behalen. Individueel en als team.

Coaching voor werknemers

Onze coaching voor werknemers is gericht op het bevorderen van hun welzijn, persoonlijke ontwikkeling en professionele prestaties binnen de organisatie. Onze ervaren coaches bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning op maat om werknemers te helpen bij het het vergroten van zelfbewustzijn, het ontwikkelen van vaardigheden en het realiseren van zowel persoonlijke als organisatorische doelen. Wij staan klaar om werknemers te helpen bij elke stap van hun professionele reis met diensten zoals:

Coaching
Coaching

Flexibele coaching

Bij het NEV begrijpen we dat iedereen een unieke manier leren en groeien heeft. Daarom bieden we flexibele coachingmogelijkheden die aansluiten bij de behoeften van de grote diversiteit aan werknemers en leiders. Of het nu gaat om face-to-face sessies, telefonische consulten of online coaching, we passen ons aan aan de voorkeuren en beschikbaarheid van onze cliënten.

Ook zijn onze NEV coaches divers in achtergrond, ervaringsdeskundigheid en expertise, zodat we voor elk vraagstuk de juiste match kunnen maken.

Veilig en vertrouwd

De absolute basis voor succesvolle coaching is het creëren van een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin coachees zich vrij voelen om openlijk te spreken over hun uitdagingen, twijfels en ambities. Vertrouwelijkheid staat bij ons voorop alles wat tijdens de coaching wordt besproken, wordt strikt vertrouwelijk behandeld. We moedigen onze cliënten aan om zonder oordeel te reflecteren en te delen, zodat we samen tot diepgaande inzichten en oplossingen kunnen komen.

Onze coaches zijn breed opgeleid, goed gecertificeerd en leven de hoge kwaliteitseisen van hun beroepsvereniging na.

Coaching
Coaching

Duurzame groei en resultaat

In coaching kijken we oplossingsgericht naar een vraagstuk, maar zorgen we ook voor het opbouwen van duurzame vaardigheden en gedragsverandering. We willen dat mesnen zowel tijdens als ná de coaching blijven profiteren van doorlopende groei en ontwikkeling.

We streven ernaar werknemers en leiders te voorzien van waardevolle inzichten, vaardigheden en een mindset die ze ook op de lange termijn blijven toepassen. Op die manier kunnen ze zelfstandig uitdagingen aanpakken en succesvolle resultaten behalen.

Samenwerking en partnerschap

Wij geloven in de kracht van samenwerking en partnerschap. Onze coaches werken nauw samen met de coachee, HR en de betreffende leidinggevende indien dat gewenst is door alle partijen. Daarbij treden onze coaches op als gelijkwaardige partners die luisteren naar de behoeften en doelen van de coachee en hun professionele omgeving.

Wij staan altijd voor open communicatie tussen de betrokken partijen, vragen actief feedback en streven naar volle tevredenheid bij al onze samenwerkingen.

Coaching

Kies voor NEV coaching

Op zoek naar professionele coaching dienstverlening voor je medewerkers en leidinggevenden? Wij lopen stap voor stap met je mee op weg naar duurzame groei en resultaat.

Intake
Stap 1. Verheldering hulpvraag
Vooraf aan een coachingstraject gaan we met de betreffende medewerker of leidinggevende in gesprek voor een intake. We combineren hierbij het beste van een open gesprek en gestructureerde vragenlijst. Aan het eind van de intake hebben we de hulpvraag verhelderd, weten we welke context er speelt en stellen we het advies op.
1
Intake
Advies
Stap 2. Professioneel advies
Op basis van de intake schrijft de betreffende coach een advies voor de coachee, HR en indien gewenst kan de leidinggevende hier ook in worden meegenomen. Zo kunnen we aan de voorkant een helder samenwerkingscontract opstellen, met passende doelstellingen voor het coachingstraject.
2
Advies
Goedkeuring HR
Stap 3. Gesprek en goedkeuring HR
Vervolgens gaat onze coachee op basis van het advies in gesprek met HR, om bij wederzijdse overeenstemming en goedkeuring over te kunnen gaan op het daadwerkelijke coachingstraject. Zo weet HR precies wat er gaat gebeuren, welke verwachtingen er zijn en wanneer er evaluatiemomenten er gaan komen.
3
Goedkeuring HR
Coaching
Stap 4. Coachingstraject
Daarna kan er daadwerkelijk worden overgaan op het coachingstraject. Onze coach en de coachee plannen een reeks afspraken in, meestal tussen de vijf en tien sessies binnen één traject. Halverwege het traject vindt er een evaluatie plaats met coachee, HR en eventueel de betrokken leidinggevende. Zo nodig wordt het traject hierna bijgestuurd.
4
Coaching
Borging
Stap 5. Evaluatie en borging
Aan het einde van het traject vindt er opnieuw een evaluatie plaats met de coachee en betrokken stakeholders. Hierbij wordt geëvalueerd vanuit alle partijen hoe de samenwerking is verlopen, of de resultaten naar tevredenheid zijn en wat er nodig is voor succesvolle borging van deze resultaten. De coachee heeft een eigen plan opgesteld voor zelfstandig vervolg en indien gewenst kan er vanuit HR of leidinggevende nog een vervolg worden ingepland met de coach.
5
Borging

Onze deskundige coaches helpen medewerkers, leidinggevenden en ook hele teams om hun volledige potentieel te benutten en succesvol resultaten te behalen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze coachingmogelijkheden kunnen bijdragen aan de persoonlijke en professionele groei van jouw mensen.

De meerwaarde van het NEV

Afstemming

Onze coachingdiensten zijn volledig afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van werknemers en leiders. We geloven in een persoonlijke aanpak die rekening houdt met de unieke situatie en uitdagingen van elke individuele cliënt.

Kwaliteit

Onze coaches zijn hooggekwalificeerde professionals met ruime ervaring in coaching en organisatieontwikkeling. Ze beschikken over diepgaande kennis en vaardigheden om werknemers en leiders te begeleiden bij het bereiken van optimale prestaties en welzijn.

Wetenschap

Onze coachingmethodieken zijn gebaseerd op solide wetenschappelijk onderzoek en bewezen effectieve benaderingen. We combineren de nieuwste inzichten uit de positieve psychologie, neurowetenschappen en systeemwetenschap om de beste resultaten te bereiken.

Ik wil vrijblijvend kennismaken
over coaching van het NEV

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een nummer in van 1 tot 50000.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een demo of masterclass. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.