Datagedreven coachen en veranderen met het NEVCO.

Maak jouw werk als coach of consultant evidence-based en resultaatgerichter dan ooit.
Coaches
Coaches

Verreik je coaching en consultancy met de NEVCO software

Als coach en/of consultant op het gebied van vitaliteit en welzijn streef je bij cliënten naar effectieve gedragsverandering. Dat snappen wij bij het NEV als geen ander. Daarom bieden wij jou ter ondersteuning hiervan onze NEVCO software aan. Met onze NEVCO software wordt het mogelijk om jouw coaching en consultancy activiteiten wetenschappelijk te onderbouwen en écht resultaatgericht in te zetten.

Onze NEVCO software biedt jouw toegang tot een breed scala aan wetenschappelijke metingen op het gebied van vitaliteit en welzijn, zowel in te zetten op individueel als integraal op team- of organisatieniveau. Metingen die een gedetailleerd beeld schetsen van waar jouw cliënt staat, wat hij/zij nodig heeft en waar kansen liggen voor een effectief en duurzaam traject. Het maakt jouw werk betrouwbaarder, kwalitatiever en zelfs efficiënter.

Focus op jouw core-business!

Na jarenlang coachen en interveniëren op het gebied van vitaliteit, burn-outs en welzijn hebben wij voor ons zelf als wel voor jouw een platform ontwikkeld waar je alle metingen en analysetools kan vinden die je nodig hebt om jouw coachingpraktijk naar het volgende niveau te tillen. We hebben onze expertise samengebracht in een gebruiksvriendelijke software, gericht om meten, analyseren en coachen nog betrouwbaarder en effectiever te maken. Via gepersonaliseerde dashboards worden uitslagen nauwkeurig weergegeven voor cliënt als coach om zo de belangrijkste uitdagingen als kansen inzichtelijk en bespreekbaar te maken. Zo wordt jij als coach in staat gesteld gericht en effectief te interveniëren en uiteindelijk die duurzame gedragsverandering te bewerkstelligen, waar je naar streeft.

Kies voor de volgende stap en maak je coaching praktijk evidence-based en meetbaar. Met een rijk scala aan metingen, binnen één online platform, kun jij je volledig richten op de cliënt en de interventie zelf. Zo wordt jouw werk datagedreven en wetenschappelijk onderbouwd en kun jij je volledig focussen op jouw core-business.

Vitaliteits- En Welzijn Scan

Meten. Analyseren. Gericht coachen.

Voor coaches en consultants die het verschil willen maken.
Hieronder vind je onze NEVCO abonnementen.

Single

NEVCO professional abonnement

Het abonnement voor de individuele coach of consultant.

€399,-

Per jaar
Inbegrepen metingen:
Optionele organisatie metingen:
Meer lezen
Multiple

NEVCO company abonnement

Het abonnement voor het bedrijf met meerdere coaches/consultants.

€799,-

Per jaar
Inbegrepen metingen:
Optionele organisatie metingen:
Meer lezen

Plan je online demo in

Plan vandaag nog je online live demo presentatie in met één van onze professionals en ontdek de mogelijkheden.
Coaches
  • Voer een getal tussen 1 en 50000 in.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een Webdemo. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.

Download de gratis brochure

Naam*
Voer een getal tussen 1 en 50000 in.
Toestemming*
Mailing

Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.

Coaches

Download de gratis brochure

Meer informatie over de NEVCO Software en wat het voor jouw coaching en/of consultancy activiteiten kan betekenen? Download dan vandaag nog de brochure en ontdek het zelf. Onze metingen hebben een sterk onderscheidend vermogen en het platform is zodanig ontwikkeld dat het gemakkelijk te gebruiken is voor coach als cliënt.