Datagedreven coachen en veranderen met het NEVCO.

Maak jouw werk als coach of consultant evidence-based en resultaatgerichter dan ooit.
Coaches
Coaches

Verreik je coaching en consultancy met de NEVCO software

Als coach en/of consultant op het gebied van vitaliteit en welzijn streef je bij cliënten naar effectieve gedragsverandering. Dat snappen wij bij het NEV als geen ander. Daarom bieden wij jou ter ondersteuning hiervan onze NEVCO software aan. Met onze NEVCO software wordt het mogelijk om jouw coaching en consultancy activiteiten wetenschappelijk te onderbouwen en écht resultaatgericht in te zetten.

Onze NEVCO software biedt jou toegang tot een breed scala aan wetenschappelijke metingen op het gebied van vitaliteit en welzijn, zowel in te zetten op individueel als integraal op team- of organisatieniveau. Metingen die een gedetailleerd beeld schetsen van waar jouw cliënt staat, wat hij/zij nodig heeft en waar kansen liggen voor een effectief en duurzaam traject. Het maakt jouw werk betrouwbaarder, kwalitatiever en zelfs efficiënter.

Focus op jouw core-business!

Na jarenlang coachen en interveniëren op het gebied van vitaliteit, burn-outs en welzijn hebben wij voor ons zelf als wel voor jou een platform ontwikkeld waar je alle metingen en analysetools kan vinden die je nodig hebt om jouw coachingpraktijk naar het volgende niveau te tillen. We hebben onze expertise samengebracht in een gebruiksvriendelijke software, gericht om meten, analyseren en coachen nog betrouwbaarder en effectiever te maken. Via gepersonaliseerde dashboards worden uitslagen nauwkeurig weergegeven voor zowel cliënt als coach om zo de belangrijkste uitdagingen alswel kansen inzichtelijk en bespreekbaar te maken. Zo word jij als coach in staat gesteld gericht en effectief te interveniëren en uiteindelijk die duurzame gedragsverandering te bewerkstelligen, waar je naar streeft.

Kies voor de volgende stap en maak je coaching praktijk evidence-based en meetbaar. Met een rijk scala aan metingen, binnen één online platform, kun jij je volledig richten op de cliënt en de interventie zelf. Zo wordt jouw werk datagedreven en wetenschappelijk onderbouwd en kun jij je volledig focussen op jouw core-business.

Vitaliteits- En Welzijn Scan
Coaches

Bonus:
De 7 pijlers voor vitaliteit online trainingsprogramma

Onze experts hebben een gebruiksvriendelijk en effectief online trainingsprogramma voor duurzame inzetbaarheid ontwikkeld: De 7 Pijlers voor Vitaliteit. Dit programma helpt cliënten om fit, vitaal en stressbestendig te worden en te blijven. Het programma is onderbouwd vanuit de nieuwste inzichten uit de neurobiologie, systeemwetenschappen en positieve psychologie. 

Dit volledige online trainingsprogramma is beschikbaar voor jouw cliënten. Leer meer over dit programma en de wetenschappelijke theorie hierachter in onze brochure.

Coaches

Meten. Analyseren. Gericht coachen.

Voor coaches en consultants die het verschil willen maken.
Hieronder vind je onze NEVCO abonnementen.

Met onze abonnementen wordt jouw werk data-gedreven en wetenschappelijk onderbouwd en kun jij je volledig focussen op jouw core-business.

Professional

NEVCO professional abonnement

Het abonnement voor de coach of consultant van individuele cliënten.

Inbegrepen metingen:
Optionele organisatie metingen:
Meer lezen
Extra's:
Company

NEVCO company abonnement

Het abonnement voor de coach of consultant van bedrijven.

Inbegrepen metingen:
Organisatie metingen:
Extra's:

Download de gratis brochure Datagedreven coachen en veranderen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een nummer in van 1 tot 50000.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.

Coaches

Download de gratis brochure

Meer informatie over de NEVCO Software en wat het voor jouw coaching en/of consultancy activiteiten kan betekenen? Download dan vandaag nog de brochure en ontdek het zelf. Onze metingen hebben een sterk onderscheidend vermogen en het platform is zodanig ontwikkeld dat het gemakkelijk te gebruiken is voor zowel coach als cliënt.