Datagedreven coachen en veranderen met NEVCO.

Maak jouw werk als coach, consultant of begeleider evidence-based met onze NEVCO software en werk strategisch naar meetbaar resultaat voor je klant.

Coaches
Coaches

Verreik je coaching en consultancy met de NEVCO software

Als verandermanager op het gebied van vitaliteit en welzijn, streven we allemaal naar duurzame gedragsverandering bij onze cliënten. Bij het NEV begrijpen we dit als geen ander.

Daarom introduceren we graag onze krachtige NEVCO software. Met NEVCO kun je jouw coaching en consultancy activiteiten nog sterker ondersteunen met wetenschappelijke metingen. Hierdoor kun je verandertrajecten meetbaar, effectief en duurzaam vormgeven.

Met onze NEVCO software heb je toegang tot een breed scala aan wetenschappelijke metingen op het gebied van vitaliteit en welzijn. Of je nu op individueel, team- of organisatieniveau werkt, deze metingen bieden een gedetailleerd beeld van de huidige situatie, behoeften en kansen voor een succesvol verandertraject.

Profiteer van de volgende stap in professionalisering door te werken met betrouwbare en hoogwaardige instrumenten.

Focus op jouw core-business

Ontdek ons krachtige online platform voor vitaliteit, burn-out en welzijn. Het biedt alle metingen en analysetools die jouw coachingpraktijk naar een hoger niveau tillen.

Onze gebruiksvriendelijke software brengt onze expertise samen en maakt meten, analyseren en interveniëren effectiever dan ooit. Met gepersonaliseerde dashboards worden resultaten accuraat weergegeven voor zowel cliënten als coaches, waardoor belangrijke uitdagingen en kansen inzichtelijk en bespreekbaar worden.

Als begeleider kun je doelgericht en effectief interveniëren, met als uiteindelijk doel duurzame gedragsverandering te realiseren. Kies voor de volgende stap en maak jouw praktijk evidence-based en meetbaar. Ons online platform biedt een uitgebreid scala aan metingen, allemaal op één plek, zodat jij je volledig kunt concentreren op het traject met jouw cliënten. Vertrouw op wetenschappelijke onderbouwing en focus met vertrouwen op jouw core-business.

Coaches
Coaches

Bonus:
De 7 Pijlers voor Vitaliteit online trainingsprogramma

Als bonus krijg je bij afname van NEVCO software nu standaard toegang tot ons volledige online vitaliteitsprogramma. Onze experts hebben een gebruiksvriendelijk en effectief online programma ontwikkeld voor duurzame inzetbaarheid, welzijn en vitaliteit: De 7 Pijlers voor Vitaliteit.

Dit programma helpt cliënten om fit, vitaal en stressbestendig te worden en te blijven. Het programma is onderbouwd vanuit de nieuwste inzichten uit de neurobiologie, systeemwetenschap en positieve psychologie. 

Bij je eerste gebruik van NEVCO komt dit volledige online trainingsprogramma direct beschikbaar voor jou en je cliënten. Leer meer over dit programma en de wetenschappelijke theorie hierachter in onze brochure.

Meten. Analyseren. Gericht interveniëren.

NEVCO is er voor moderne coaches, consultants en begeleiders die duurzaam een verschil willen maken.
Hieronder vind je onze NEVCO abonnementen.

Kies jouw abonnement en zet direct je eerste stap om datagedreven en wetenschappelijk aan de slag te gaan met je cliënten. Zo kun jij vol vertrouwen focussen op jouw core-business: mensen helpen gezonder te worden, verder te groeien en zich professioneel door te ontwikkelen op het werk.

Professional

NEVCO professional abonnement

Voor de coach of begeleider van individuele cliënten.

Inbegrepen metingen:
Optionele organisatie metingen:
Meer lezen
Extra's:
Company

NEVCO company abonnement

Voor de coach, consultant of begeleider van teams en organisaties.

Inbegrepen metingen:
Organisatie metingen:
Extra's:
Coaches

Download de gratis brochure

Meer informatie over de NEVCO Software en wat het voor jouw coaching en/of consultancy activiteiten kan betekenen? Download dan vandaag nog de brochure en ontdek het zelf. Onze metingen hebben een sterk onderscheidend vermogen en het platform is zodanig ontwikkeld dat het gemakkelijk te gebruiken is voor zowel coach als cliënt.

Download de gratis brochure Datagedreven coachen en veranderen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een nummer in van 1 tot 50000.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.

Gratis live online masterclass

HR Masterclass

Alles over Vitaliteit binnen organisaties

Als expert op het gebied van wetenschappelijke metingen, systeemanalyses en gedragsinterventies, zien wij sectorbreed een duidelijk patroon ontstaan. De prioriteiten van HR zijn dan ook vaak hetzelfde, of het nu om een financieel adviesbedrijf gaat of een onderwijsinstelling. Uit onze onderzoeken komen steeds weer een aantal veelvoorkomende thema’s bovendrijven, waaronder bijv.;

Maar wat zegt dat precies? En zijn er nog meer bronnen die vervolgens invloed hebben op deze thema’s? Bronnen waar we ons vanuit HR eigenlijk op zouden moeten storten.