Vitaliteit centraal binnen het HR beleid

Meesterschap in mensenwerk.

Vitaliteit Centraal Binnen Het Hr Beleid
Vitaliteit Centraal Binnen Het Hr Beleid

De integrale kijk op vitaliteit.

Ons model gaat een stap verder dan tot nu toe wordt gedaan, namelijk door niet alleen te kijken naar herstellen of voorkomen van het negatieve maar juist ook te beginnen met het bevorderen van het positieve. Dit bevorderen vatten wij in het motto: vitale mensen vitaliseren anderen. Dat is het geheim achter een positieve, opwaartse spiraal in teams, afdelingen en organisaties.

Vitaliteit met wetenschap praktisch gemaakt.

Volgens wetenschappers, en inmiddels ook bewezen in de praktijk, brengt collectieve vitaliteit een win-win met zich mee: het voelt goed én het doet goed. Daarom zitten vitale organisaties vol met effectieve, bevlogen en innovatieve mensen. Vitaliteit in de kern van de organisatie helpt zo talent te binden, boeien en behouden.

Vitaliteit Centraal Binnen Het Hr Beleid
Vitaliteit Centraal Binnen Het Hr Beleid

Download onze vernieuwde whitepaper

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een nummer in van 1 tot 50000.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een Webdemo. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.