Zet vitaliteit centraal binnen het HR beleid

Duurzaam resultaat voor moderne organisaties is volledig afhankelijk van hun meesterschap in mensenwerk. Alleen met gezonde mensen die structureel kunnen groeien in hun werk kan een organisatie de uitdagingen van deze tijd overwinnen. Daarom is vitaliteit de kern van een succesvol HR beleid in deze tijd. In onze whitepaper leggen we alles uit over het waarom, wat en hoe van vitaliteit binnen HR.

Vitaliteit Centraal Binnen Het Hr Beleid
Vitaliteit Centraal Binnen Het Hr Beleid

De integrale kijk op vitaliteit.

Het NEV heeft een unieke aanpak van vitaliteit. Ons model gaat een stap verder dan tot nu toe wordt gedaan, namelijk door niet alleen te kijken naar herstel of preventie van het negatieve, maar juist ook te beginnen met het bevorderen van het positieve.

Deze positieve aanpak vatten wij in het motto: vitale mensen vitaliseren anderen. Dat is het geheim achter een positieve, opwaartse spiraal in teams, afdelingen en organisaties. In de whitepaper lees je hier alles over.

De wetenschap van vitaliteit praktisch gemaakt.

Volgens zowel wetenschappers als ervaringsdeskundigen brengt collectieve vitaliteit een win-win met zich mee: het voelt goed én het doet goed. Daarom zitten vitale organisaties vol met effectieve, bevlogen en innovatieve mensen.

Vitaliteit in de kern van de organisatie helpt zo talent te binden, boeien en behouden. HR is hierbij de centrale speler die helpt om vitaliteit binnen organisaties te integreren.

Vitaliteit Centraal Binnen Het Hr Beleid
Vitaliteit Centraal Binnen Het Hr Beleid

Download onze vernieuwde whitepaper

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een nummer in van 1 tot 50000.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een Webdemo. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.

Gratis live online masterclass

HR Masterclass

Alles over Vitaliteit binnen organisaties

Als expert op het gebied van wetenschappelijke metingen, systeemanalyses en gedragsinterventies, zien wij sectorbreed een duidelijk patroon ontstaan. De prioriteiten van HR zijn dan ook vaak hetzelfde, of het nu om een financieel adviesbedrijf gaat of een onderwijsinstelling. Uit onze onderzoeken komen steeds weer een aantal veelvoorkomende thema’s bovendrijven, waaronder bijv.;

Maar wat zegt dat precies? En zijn er nog meer bronnen die vervolgens invloed hebben op deze thema’s? Bronnen waar we ons vanuit HR eigenlijk op zouden moeten storten.