Versterk vitaliteit met NEV workshops: Fiona Brosig’s favoriet in de spotlight

Deel deze post

Bij het Nederlandse Expertisecentrum Vitaliteit (NEV) bieden we een uitgebreid scala aan workshops, gericht op het versterken van vitaliteit en werkbeleving. Ons aanbod omvat meer dan 9 zorgvuldig samengestelde workshops, waarbij sommige zijn ontworpen voor HR-professionals en leidinggevenden om team- en afdelingsmanagement te verbeteren, terwijl andere geschikt zijn voor alle medewerkers, ongeacht hun functie.

Elke workshop heeft een unieke focus en biedt oplossingen, richtlijnen en doelstellingen die inspelen op diverse behoeften. In dit artikel werpt Fiona Brosig, onderzoeker bij het NEV, een licht op haar persoonlijke favoriet: de workshop “Psychisch Verzuim – Preventie onder Young Professionals.”

Met haar achtergrond in de psychologie benadrukt Fiona het belang van psychische gezondheid en het voorkomen van klachten die tot verzuim kunnen leiden. Deze workshop biedt niet alleen voordelen voor diverse doelen, maar stelt ons ook in staat om jonge professionals vanaf het begin te ondersteunen in het ontwikkelen van zelfregulerende vaardigheden. Ze ziet aanzienlijk potentieel om deze vaardigheden vroegtijdig op te bouwen, waardoor medewerkers problemen kunnen herkennen en actie ondernemen, hetzij individueel of in overleg met het team of leidinggevenden. Zo kunnen we niet alleen type-2 verzuim voorkomen, maar nog belangrijker, duurzaam verzuim op de lange termijn vermijden.

De passie en overtuiging van Fiona voor deze workshop komen voort uit haar verlangen om een positieve impact te hebben op de psychische gezondheid op de werkvloer en een veerkrachtige basis te leggen voor de toekomst van jonge professionals.

Benieuwd naar deze of andere workshops? Ontdek ons volledige aanbod op de website van het Nederlandse Vitaliteitscentrum, download ons overzicht van alle workshops, of neem contact met ons op voor meer informatie. Investeren in vitaliteit begint hier!

Liever nieuwe artikelen per mail ontvangen?
Lees andere artikelen