Ontdek de kracht van data-driven interventies met onze GRATIS HR-Masterclass

Deel deze post

In een wereld die steeds complexer wordt en waar de krapte op de arbeidsmarkt steeds groter wordt, is het cruciaal voor bedrijven om verzuim- en verloopcijfers laag te houden.

Het handhaven van een positieve werksfeer en het bevorderen van een positieve werkomgeving zijn essentieel om verzuim te minimaliseren, langdurig verzuim te voorkomen en de productiviteit en inzetbaarheid van medewerkers te maximaliseren. Echter, dit kan een uitdaging zijn en problemen en frustraties op de werkvloer kunnen ontstaan.

Het identificeren van onderliggende oorzaken en patronen is daarom van groot belang. Alleen op die manier kunnen HR-professionals, leidinggevenden en anderen effectieve interventies ontwikkelen die de kernproblemen aanpakken en veranderingen teweegbrengen. Door de onderliggenden provlemeen te identificeren zijn we instaat om interventies te ontwikkelen die hefboom effecten hebben en meerdere problemen tegelijk oplost.

Deze aanpak van probleemanalyse en interventieontwikkeling vereist een combinatie van data-gedreven inzichten en een mensgerichte benadering. Bij het Nederlands Expertisecentrum voor Vitaliteit helpen we bedrijven met wetenschappelijke metingen, systematische data-analyse en het vinden van belangrijke oorzaken. Vervolgens adviseren we bij het ontwikkelen van passend beleid en effectieve interventies.

 

Meld je nu aan voor onze GRATIS HR-Masterclass!

Ben jij een HR-professional, manager of leidinggevende en wil je leren hoe je de meest effectieve interventies kunt ontwikkelen door de belangrijkste factoren te herkennen? Neem dan deel aan onze GRATIS HR-masterclass.

Meld je vandaag nog aan via onze website!

We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan een gezondere en productievere werkomgeving binnen jouw organisatie!

Liever nieuwe artikelen per mail ontvangen?
Lees andere artikelen