Werkgelukmeter

Start de transitie van curatie naar preventie en amplitie.
Werkgelukmeter

Inhoudelijk

Steeds meer organisaties zien de toegevoegde waarde van gelukkige werknemers. Geluk leidt immers tot succes en niet andersom. Onze NEVCO software bevat daarom de nieuwste meetinstrumenten vanuit positieve psychologie, om werkgeluk meetbaar te maken. Daarmee kunt u bronnen van werkgeluk ophalen onder uw personeel en de drijvende kracht achter werkgeluk inzichtelijk maken.

De werkgeluk meter laat zien wat de onderliggende factoren zijn die de tevredenheid van uw medewerkers bepalen. De werkgelukmeter duurt 10-15 minuten en geeft naderhand direct een terugkoppeling. Zo behouden deelnemers hun waardevolle input, wat vaak al direct tot meer bewustwording en bekrachtigend gedrag leidt. En op HR niveau helpen we u met de uitkomsten een beleid te ontwikkelen waarmee u amplitie tot de norm maakt, voor een opwaartse spiraal van vitaliteit en werkgeluk in uw organisatie.

De werkgelukmeter is inbegrepen binnen de samenwerking met het NEV.

Voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer dan 25.000 tevreden gebruikers

Het NEVCO platform

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit biedt een innovatief cloud platform waar integraal meten en systemisch analyseren samen komen.

Het platform is volledig van de grond opgebouwd met de wetenschap van vitaliteit in het achterhoofd. Dankzij slimme terugkoppelingen op ieder niveau van de organisatie kun je direct aan de slag met het resultaatgericht investeren in vitaliteit, welzijn en duurzaam inzetbaarheid. Ontdek het zelf.

Plan je gratis demo

  • Voer een nummer in van 1 tot 50000.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een Webdemo. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.