Werkdrukmeter

Het antwoord op werkdruk zit in ons allemaal.
Werkdrukmeter

Inhoudelijk

Werkdruk is een combinatie van de objectieve taakeisen en subjectieve belevingen van elke werknemer. Daarom is het belangrijk inzicht te krijgen in de combinatie en interactie van factoren als de taakeisen, autonomie, belastingsverschijnselen en stressbeleving.

Onze werkdrukmeter is een simpele, makkelijk invulbare meting die beide kanten van werkdruk meeneemt en zo een helder beeld geeft van de algehele werkdrukbeleving. De terugkoppeling ervan kan breed ingezet worden, van individuele bewustwording en gespreksvoering, tot aan werkdrukplannen en beleidsvorming.

Achterhaal het hele verhaal van werkdruk in uw organisatie, afdeling of team met onze wetenschappelijke werkdrukmeter.

De werkdrukmeter is inbegrepen binnen de samenwerking met het NEV.

Voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer dan 25.000 tevreden gebruikers

Het NEVCO platform

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit biedt een innovatief cloud platform waar integraal meten en systemisch analyseren samen komen.

Het platform is volledig van de grond opgebouwd met de wetenschap van vitaliteit in het achterhoofd. Dankzij slimme terugkoppelingen op ieder niveau van de organisatie kun je direct aan de slag met het resultaatgericht investeren in vitaliteit, welzijn en duurzaam inzetbaarheid. Ontdek het zelf.

Plan je gratis demo

  • Voer een nummer in van 1 tot 50000.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een Webdemo. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.