Vitaliteits- en welzijn scan

Vitaliteit laten meten door de vitaliteitsexperts van Nederland.
Vitaliteits- en welzijn scan

Inhoudelijk

Vitaliteit is meer dan je denkt. Metingen op het gebied van stress, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid zijn vaak nog te symptomatisch, eenzijdig en missen actiegerichtheid. Het NEV heeft daarom in samenwerking met het Europees Instituut, Wetenschappelijk Instituut Gak en Zilveren Kruis een diepgaande vitaliteitsmeting ontwikkeld die onderzoek doet naar bewustzijn, mindset en copingvaardigheden op het gebied van stress en vitaliteit.

Via deze meting ontdekken medewerkers aan de hand van zeven pijlers hoe zij ervoor staan en hun vitaliteit integraal kunnen verbeteren vanuit biologische, psychologische en sociale energiebronnen. Het grote verschil tussen onze vitaliteitsmeting en andere metingen zit in deze integrale en wetenschappelijke benadering. Waar andere metingen zich richten op één aspect van stress of vitaliteit, integreren onze zeven pijlers alle aspecten die werknemers tegenkomen in hun (werk)leven. Onze Zeven Pijlers voor Vitaliteit zijn: Energie, Lichaam, Cognitie, Emotie, Identiteit, Interactie en Tijd.

Door zichzelf te monitoren en regelmatig in deze pijlers te investeren, ontwikkelen mensen een opwaartse spiraal van vitaliteit in hun leven, ook bekend als ‘amplitie’. Daarmee worden ze niet alleen zelf steeds vitaler, maar vitaliseren ze ook anderen om zich heen.

De vitaliteitscan is standaard inbegrepen in de samenwerking met het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit.

Voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer dan 25.000 tevreden gebruikers

Het NEVCO platform

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit biedt een innovatief cloud platform waar integraal meten en systemisch analyseren samen komen.

Het platform is volledig van de grond opgebouwd met de wetenschap van vitaliteit in het achterhoofd. Dankzij slimme terugkoppelingen op ieder niveau van de organisatie kun je direct aan de slag met het resultaatgericht investeren in vitaliteit, welzijn en duurzaam inzetbaarheid. Ontdek het zelf.

Plan je gratis demo

  • Voer een nummer in van 1 tot 50000.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een Webdemo. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.