Vitaliteits- en welzijn scan

Vitaliteit laten meten door de vitaliteitsexperts van Nederland.
Vitaliteits- en welzijn scan

Inhoudelijk

Vitaliteit is meer dan je denkt. Metingen op het gebied van stress, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid zijn vaak nog te symptomatisch, eenzijdig en missen actiegerichtheid. Het NEV heeft daarom in samenwerking met het Europees Instituut, Wetenschappelijk Instituut Gak en Zilveren Kruis een diepgaande vitaliteitsmeting ontwikkeld die onderzoek doet naar bewustzijn, mindset en copingvaardigheden op het gebied van stress en vitaliteit.

Via deze meting ontdekken medewerkers aan de hand van zeven pijlers hoe zij ervoor staan en hun vitaliteit integraal kunnen verbeteren vanuit biologische, psychologische en sociale energiebronnen. Het grote verschil tussen onze vitaliteitsmeting en andere metingen zit in deze integrale en wetenschappelijke benadering. Waar andere metingen zich richten op één aspect van stress of vitaliteit, integreren onze zeven pijlers alle aspecten die werknemers tegenkomen in hun (werk)leven. Onze Zeven Pijlers voor Vitaliteit zijn: Energie, Lichaam, Cognitie, Emotie, Identiteit, Interactie en Tijd.

Door zichzelf te monitoren en regelmatig in deze pijlers te investeren, ontwikkelen mensen een opwaartse spiraal van vitaliteit in hun leven, ook bekend als ‘amplitie’. Daarmee worden ze niet alleen zelf steeds vitaler, maar vitaliseren ze ook anderen om zich heen.

Voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer dan 45.000 tevreden gebruikers

Plan een gratis orientatiegesprek in met één van onze experts​

Wil je binnen je organisatie een meting uitzetten omtrent Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid?

Voor elke behoefte is een wetenschappelijke meting. Je kunt een PMO, MTO, JD-R Organisatiemeting of een nog veel specifiekere meting inzetten. Maar hoe weet je of je de juiste meting gebruikt? 

Tijdens het gratis orientatiegesprek duik je samen met één van onze expert in jouw behoeften en kijk je samen naar welke meting daar het beste bij aansluit en hoe je daar de meeste waarde uit haalt.

 Daarnaast kijken we welke meting het beste past binnen het DNA van je organisatie, doen we een korte check of je voldoende effect behaalt met je activatiecampagne en bespreken we hoe je de meeste waarde uit je data kunt halen. 

Wat levert een orientatiegesprek met het NEV op?

Orientatiegesprek inplannen

Daniel Krikke
Daniel Krikke
HR Development Expert
Bas Snippert
Bas Snippert, MSc
Stress- en vitaliteitsexpert
021122 Floor Verhaaf _23321
Floor Verhaaf
HR Development Expert
Daniel Krikke
Daniel Krikke
Algemeen Directeur
Bas Snippert
Bas Snippert
Stress- en vitaliteitsexpert
021122 Floor Verhaaf _23321
Floor Verhaaf
HR Development Partner

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een nummer in van 1 tot 50000.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een orientatiegesprek. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.