COVID-19 SCAN

Ontdek welke impact de Covid-19 pandemie heeft op uw medewerkers.
COVID 19 SCAN

Inhoudelijk

Na aandringen van onze klanten hebben de specialisten bij het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit een speciale COVID-19 scan ontwikkeld. De COVID-19 Scan betreft een speciale vragenset met betrekking tot de impact van de aanhoudende Coronacrisis. Een scan die laat zien hoe het met je medewerkers gaat, wat er verandert in hun werk en waar HR rekening mee moet houden.

Een slimme en vriendelijke scan die in 10 minuten is ingevuld en toch diepgaand inzicht biedt in belangrijke zaken als:

  • Sociaal isolement
  • Gebrek aan verbinding
  • Verminderde professionele ontwikkeling
  • Werk-prive balans
  • (te) productief zijn gedurende thuiswerken
  • Gebrek aan kwaliteit werkomgeving

 

Check op een prettige manier in bij je personeel om te weten hoe de pandemie impact heeft gemaakt en wat de stappen zijn om hier iets aan te doen.

De COVID-19 scan is standaard inbegrepen in de samenwerking met het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit.

Voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer dan 25.000 tevreden gebruikers

Het NEVCO platform

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit biedt een innovatief cloud platform waar integraal meten en systemisch analyseren samen komen.

Het platform is volledig van de grond opgebouwd met de wetenschap van vitaliteit in het achterhoofd. Dankzij slimme terugkoppelingen op ieder niveau van de organisatie kun je direct aan de slag met het resultaatgericht investeren in vitaliteit, welzijn en duurzaam inzetbaarheid. Ontdek het zelf.

Plan je gratis demo

  • Voer een nummer in van 1 tot 50000.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een Webdemo. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.