Lancering Nationale Conferentie Vitaliteit 2024

Deel deze post

Het Nederlandse expertise centrum voor vitaliteit kondigt met trots de lancering aan van de Nationale Conferentie Vitaliteit 2024. Na het immense succes van de derde conferentie in 2023, zijn we dit jaar klaar om groter te gaan dan ooit tevoren!

03.12.2024 – Zet het in je agenda

Op 3 december 2024 zal het AFAS Theater in Leusden het toneel zijn voor deze baanbrekende gebeurtenis. Met een verwachte opkomst van 800 HR-professionals, wetenschappers, vitaliteitsexperts en nog veel meer, belooft deze conferentie een niet te missen evenement te worden. We hebben de meest invloedrijke sprekers, trendsettende innovators en experts op het gebied van vitaliteit uitgenodigd om de nieuwste thema’s te belichten.

Het programma staat boordevol inspirerende sprekers, praktijkgerichte workshops en interactieve paneldiscussies. Van het verkennen van cutting-edge onderzoek tot het delen van praktische inzichten voor het bevorderen van welzijn op de werkplek, er is voor elk wat wils.

We kijken ernaar uit om dit jaar opnieuw gelijkgestemde mensen te ontmoeten, te inspireren en te verbinden. Of je nu een doorgewinterde professional bent op het gebied van vitaliteit of net begint aan je reis naar een gezonde werkomgeving, deze conferentie biedt een unieke kans om je kennis uit te breiden en nieuwe connecties te maken.

Mis dit onmisbare evenement niet en zorg dat je erbij bent op 3 december 2024.

Meld je aan en haal je ticket via https://conferentievitaliteit.nl/

Liever nieuwe artikelen per mail ontvangen?
Lees andere artikelen