Evidence-based interventies voor organisatievitaliteit

Vraag vandaag nog een gratis demo aan en ontdek hoe je resultaatgericht en onderbouwd kunt bouwen aan een vitale en veerkrachtige organisatie
Evidence Based
Programma Mockup

Online training programma's

Dit unieke trainingsprogramma is ontwikkeld in samenwerking met wetenschappelijke partners, waarbij is gekeken naar wat écht het verschil maakt tussen uitval en vroegtijdig herstel of zelfs volledige preventie van overmatige stress. Uit onderzoek blijkt dat er zeven pijlers zijn waarop mensen zichzelf kunnen trainen om stressbestendig, fit en vitaal te blijven: Energie, Lichaam, Cognitie, Emotie, Identiteit, Interactie en Tijd.
Centraal in onze trainingsprogramma’s staan de principes van zelfregulatie en interactieve regulatie. Dit is de capaciteit van mensen om zichzelf in balans te houden, in afstemming met hun omgeving en de uitdagingen die op hun pad komen.

Incompany programma's

Verlaag de verzuimcijfers binnen uw organisatie en vergroot de vitaliteit door uw personeel te trainen in de regulatie van stress en vitaliteit. Onze experts maken een incompany trainingsprogramma volledig op maat en stellen samen met u de belangrijkste leerdoelen op voor een optimaal resultaat. We staan garant voor de beste kwaliteit vitaliteitstrainingen. Volledig preventief inzetbaar en meetbaar gemaakt.
Hero Tools2
Bas En Christine

Preventieve vitaliteitcoaching

Dankzij ons unieke netwerk van professioneel getrainde vitaliteitcoaches kunnen we de werknemers in uw organisatie ondersteunen bij de vele verschillende vraagstukken die tijdens hun carrière spelen. Deze dienstverlening sluit naadloos aan op onze online en incompany trainingsprogramma’s, voor werknemers die extra ondersteuning kunnen gebruiken.
Steeds meer organisaties kiezen voor onze preventieve aanpak, om langdurig verzuim op tijd te voorkomen met vitaliteitcoaching. Burn-out en ander psychisch verzuim is een groeiende kostenpost en deze kan sterk gereduceerd worden door te investeren in preventieve coaching.

Lees en leer over de case studies binnen uw branche

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit werkt al jaren met vooraanstaande organisaties die investeren in de betrokkenheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. In onze case studies leest u over hun ervaringen, inzichten en resultaten die onze samenwerking heeft opgeleverd.
Logo Hva
Ministerie Van Justitie En Veiligheid
Tata Steel
Clingendael

Download onze gratis whitepaper

Ontdek wat allemaal mogelijk is op het gebied van vitaliteit.
Brochure

Whitepaper

  • Voer een getal tussen 1 en 50000 in.

Copyright © 2020 Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit