Het succes van de GRATIS HR-masterclasses in 2024! De toestroom op vitaliteitsadvies

Deel deze post

In de eerste drie weken van het nieuwe jaar hebben we bij het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV) enorme interesse gezien voor onze gratis HR-masterclasses, gericht op het bevorderen van vitaliteit binnen organisaties. Door de vele aanmeldingen van HR-managers en professionals hebben we deze maand al twee extra masterclasses gepland. Dit laat zien dat er dringende behoefte is aan kennis en strategieën om bedrijfsvitaliteit te optimaliseren.

Diverse bedrijven hebben vol enthousiasme deelgenomen

Onder andere hebben de bedrijven Essent, SVn, FFUND B.V. en het Leiden Universitair Medisch Centrum succesvol deelgenomen aan de NEV HR-masterclass en hebben zij een eerste inkijk gekregen in hoe ze gefocust op specifieke problemen kunnen letten en met de beschikbare middelen beter met deze problemen kunnen omgaan.

Effectieve verbinding van wetenschap en praktijk

De kracht van de NEV HR-masterclasses ligt in wetenschappelijke metingen, systeemanalyses en bewezen gedragsinterventies. Deelnemers krijgen diepgaand inzicht in organisatorische vitaliteit, inclusief praktische tools en strategieën voor gezondheid op de werkvloer.

Waarom Nu Deelnemen?

De massale belangstelling en deelname van bekende bedrijven benadrukken de urgentie en relevantie van de NEV HR-masterclasses. Deelnemers leren niet alleen veel en worden geïnspireerd, maar krijgen ook een goed onderbouwd begrip van belangrijke onderwerpen in organisaties.

Schrijf je vandaag in voor de GRATIS online masterclass van het NEV en ontdek de sleutel tot een welvarende en gezonde organisatie via www.nederlandsvitaliteitscentrum.nl/hr-masterclass. Wees een van de velen die actief werken aan het versterken van de vitaliteit binnen jouw organisatie.

Liever nieuwe artikelen per mail ontvangen?
Lees andere artikelen