Diagnosepagina Hero

Achterhaal de oorzaken van verzuim en verloop

Ga voorbij de traditionele metingen en ontdek de daadwerkelijke bronnen voor tevredenheid, betrokkenheid en vitaliteit in uw organisatie. Met onze HR software kunt u systemische diagnoses en analyses uitvoeren die verder gaan dan een MTO en andere scans. Dat levert concrete handvatten op waarmee u een resultaatgericht vitaliteitsbeleid kan ontwikkelen voor uw team, afdeling of organisatie.

Achterhaal de oorzaken van verzuim en verloop

Ga voorbij de traditionele metingen en ontdek de daadwerkelijke bronnen voor tevredenheid, betrokkenheid en vitaliteit in uw organisatie. Met onze HR software kunt u systemische diagnoses en analyses uitvoeren die verder gaan dan een MTO en andere scans. Dat levert concrete handvatten op waarmee u een resultaatgericht vitaliteitsbeleid kan ontwikkelen voor uw team, afdeling of organisatie.

Systemische diagnostiek

De kracht van wetenschappelijke analyses binnen handbereik

YNNO ILLUSTRATIES Mesa De Trabajo 1 Copy 2 150x150

Achterhaal oorzaken.

Onze software maakt complexe analyses laagdrempelig mogelijk zodat u snel oorzaken kunt achterhalen van de werkbeleving van werknemers.

YNNO ILLUSTRATIES Mesa De Trabajo 1 150x150

Evidence-based beleid.

Met de diagnostische inzichten kun u beleid op het gebied van verzuim, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid effectief en concreet inrichten.

YNNO ILLUSTRATIES Mesa De Trabajo 1 Copy 4 150x150

Resultaatgericht investeren.

Uit de diagnose komen aanbevelingen voor resultaatgerichte investeringen in interventies voor iedere laag van uw organisatie.

Diagnosepagina Hero 1

Resultaatgerichte interventies

Dankzij onze systemische diagnose wordt het mogelijk om écht resultaatgericht te investeren in vitaliteit. Door nauwkeurig inzicht in de stressoren en hulpbronnen van werknemers weet u precies wat er nodig is. Onze vitaliteitexperts helpen u daarbij graag op weg, door interventies in te richten op basis van de systemische diagnose.

Leer over organisatievitaliteit in onze gratis online masterclass

Werkt u in HR en wilt u meer leren over een systemische aanpak van vitaliteit? Of het nu gaat om het ontwikkelen van integraal vitaliteitsbeleid of het selecteren van evidence-based interventies, onze experts vertellen u er alles over tijdens onze gratis masterclasses.
NEV 7 Pijlers
Evidence Based
"Er is nu een open gesprek over het ervaren van werkdruk onder medewerkers en meer mensen vragen om preventieve ondersteuning."
Mariska van Beijnum
Directeur Clingendael Conflict Research Unit

Lees de case studies binnen uw branche

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit werkt al jaren met vooraanstaande organisaties die investeren in de betrokkenheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. In onze case studies leest u over hun ervaringen, inzichten en resultaten die onze samenwerking heeft opgeleverd.
Logo Hva
Ministerie Van Justitie En Veiligheid
Tata Steel
Clingendael

Vijf simpele stappen

Uw eerste diagnose binnen 10 minuten online

Ons online dashboard maakt het uitvoeren van complexe diagnoses, scans en analyses makkelijker dan ooit. Binnen 10 minuten kunt u starten met het uitzetten van uw eerste diagnose, zodat u binnen korte tijd weet wat de oorzaken zijn van de huidige werkbeleving en hoe dit verbeterd kan worden.
Diagnose Stap1
01
Maak een organisatieprofiel

In enkele korte stappen wordt u geholpen naar een gepersonaliseerd organisatieprofiel en bent u klaar voor de eerste diagnose.

Diagnose Stap 2
02
Stel de diagnose samen

Het gebruiksvriendelijke dashboard helpt u een diagnose op maat samen te stellen. U selecteert welke werkkenmerken u wil laten diagnosticeren en hoe groot de steekproef moet zijn: van één afdeling tot uw hele organisatie.

Diagnose Stap 3
03
Verstuur de uitnodigingen

Het dashboard helpt u snel en eenvoudig een heldere uitnodiging op te stellen. We geven tips om medewerkers te informeren over wat er verwacht wordt en wat er met de geanonimiseerde data gebeurt.

Diagnose Stap 4
04
Bekijkt resultaten in real-time

Zodra het minimum aantal deelnemers hun antwoorden verstuurt krijgt u real-time inzicht in de eerste resultaten. Na de diagnose deadline worden resultaten door onze slimme software geprioriteerd op basis van impact.

Diagnose Stap 5
05
Resultaatgerichte adviezen

Na het afronden van de diagnose kunt u resultaatgerichte acties opstellen per prioriteit. Onze adviseurs ondersteunen u graag in de vertaling hiervan naar de praktijk, zodat concrete acties kunnen worden genomen.

Vitaliteitspartner van werkzaam Nederland

Steeds meer organisaties kiezen voor de volgende stap in HR analytics met onze software en interventies. Hier ziet u een greep uit onze klanten.

De meest volledige analyse

Vanaf de grond opgebouwd met uw organisatie in gedachten

Een overzicht van alle voordelen en mogelijkheden die u krijgt met onze software voor systemische vitaliteitdiagnostiek.

Evidence Based​ HR Analytics Medium

Download onze gratis whitepaper

Ontdek wat allemaal mogelijk is op het gebied van vitaliteit.
Brochure

Whitepaper

  • Voer een getal tussen 1 en 50000 in.

Copyright © 2020 Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit