Onze referenties

Onze klanten willen modern HR-werk doen, medewerkers ondersteunen zich te ontwikkelen en hun bedrijf helpen vorm te geven. NEVCO ondersteunt hen naar tevredenheid op al deze vlakken en meer.

Referenties
0
Gezondere medewerkers
0
Metingen
0
Jaar opgebouwde expertise
0
Unieke meetinstrumenten

Meer dan 45.000 tevreden gebruikers

Plan een gratis orientatiegesprek in met één van onze experts​

Wil je binnen je organisatie een meting uitzetten omtrent Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid?

Voor elke behoefte is een wetenschappelijke meting. Je kunt een PMO, MTO, JD-R Organisatiemeting of een nog veel specifiekere meting inzetten. Maar hoe weet je of je de juiste meting gebruikt? 

Tijdens het gratis orientatiegesprek duik je samen met een expert in jouw behoeften en kijk je samen naar welke meting daar het beste bij aansluit en hoe je daar de meeste waarde uit haalt. Daarnaast kijken we welke meting het beste past binnen het DNA van je organisatie, doen we een korte check of je voldoende effect behaalt met je activatiecampagne en bespreken we hoe je de meeste waarde uit je data kunt halen.

Wat levert een orientatiegesprek met het NEV op?

Orientatiegesprek inplannen

Daniel Krikke
Daniel Krikke
Algemeen Directeur
Bas Snippert
Bas Snippert, MSc
Stress- en vitaliteitsexpert
021122 Floor Verhaaf _23321
Floor Verhaaf
HR Development Partner

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een nummer in van 1 tot 50000.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een orientatiegesprek. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.