Partnership

Als organisatie of zelfstandige je rendement vergroten als vitaliteit provider van werkzaam Nederland?

Wilt u vanuit uw eigen organisatie of als zelfstandige een bewezen propositie kunnen aanbieden als Vitaliteitspartner van werkzaam Nederland? Uw klanten onder uw eigen merk met behulp van onze HR Analytics software real time inzicht geven in hoe vitaal hun organisatie is? Uw klanten adviseren en ondersteunen met gerichte interventies en advies op maat? Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en gebruiksvriendelijke tooling? Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV) helpt u daar graag bij.
Cowomen 7Zy2KV76Mts Unsplash
Cowomen CKQkMFzXHAI Unsplash

Certified Licensed Partner

Het NEV heeft een scala aan unieke diagnose tools en wetenschappelijke interventies ontwikkeld die resulteren in een sterk rendement op menselijk en financieel kapitaal voor klanten.

Als Certified Licensed Partner (CLP), kunt u de dienstverlening van het NEV onder eigen bedrijfsnaam en logo aanbieden. Door uw portfolio te verrijken met onze diensten en tools wordt uw werk als vitaliteit provider/ adviseur niet alleen resultaatgerichter en betrouwbaarder, u kunt tevens uw eigen inkomsten vergroten.

Sluit je bij ons aan en draag bij aan onze missie: Nederland Vitaal en Veerkrachtig maken.

Interessant verdienmodel

Het NEV biedt partners een vast percentage per contract. Vanwege de schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van onze dienstverlening, kunt u gemakkelijk huidige als nieuwe klanten aansluiten. Het NEV biedt partners brede ondersteuning op zowel commercieel als inhoudelijk niveau.
Gabrielle Henderson HJckKnwCXxQ Unsplash.jpg
17876791 Converted 02

Voordelen Certified Licensed Partner

Kwaliteit & privacy

Uiteraard hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Onze diagnostiek en interventies zijn gebaseerd op wetenschappelijke frameworks die niet eerder praktisch toegankelijk zijn gemaakt voor de Nederlandse markt. Tevens zijn onze diensten volledig gecertificeerd en AVG Proof.

Privacy 01

Download de partner brochure voor meer informatie

Exclusief voor zelfstandige HR professionals, advies bureaus en vitaliteit/arbo gerelateerde organisaties.

Partner Brochure Mockup Klein

Download Partner Brochure

  • Voer een getal tussen 1 en 50000 in.

Heeft u interesse in een samenwerking met het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit?

Laat dan hier uw gegevens achter of neem contact op Daniel Krikke.

M31 E1594819698570

Copyright © 2020 Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit