Partners van de Nationale Conferentie Vitaliteit: Onze trots

Deel deze post

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV) is verheugd om als officiële partner de Nationale Conferentie Vitaliteit te ondersteunen en te organiseren. In onze toewijding aan het bevorderen van vitaliteit en welzijn op de werkplek in Nederland zijn we er trots op om een sleutelrol te spelen in het delen van kennis, inzichten en strategieën met professionals, organisaties en belanghebbenden die streven naar het verbeteren van het welzijn van medewerkers.

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV)

Het NEV is een gespecialiseerd centrum dat zich concentreert op slimme metingen, wetenschappelijke analyses en evidence-based interventies voor werkzaam Nederland. Onze benadering is geworteld in positieve psychologie, interpersoonlijke neurobiologie en systeemwetenschap. We combineren deze wetenschappelijke fundamenten met praktische toepassingen en slimme technologie om vitaliteit te bevorderen.

Onze filosofie

Bij het NEV geloven we sterk in een wetenschappelijke benadering van vitaliteit op de werkplek. In een tijd waarin losse diensten en niet-onderbouwde interventies de norm zijn, zetten wij in op preventieve en integrale metingen en interventies om de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers te verbeteren. We benadrukken het belang van data-gedreven investeringen en leggen de nadruk op evidence-based praktijken.

Wat ons uniek maakt

Wat het NEV uniek maakt, is onze focus op wetenschappelijk onderbouwde methodieken zoals het Job Demands-Resources Model. Hiermee verkrijgen we diepgaand inzicht in werkkenmerken en stressfactoren, waardoor we oorzaak en gevolg kunnen onderscheiden. Onze aanpak is integraal en mensgericht, en we streven naar duurzame resultaten in samenwerking met onze klanten. Bovendien bieden we een breed scala aan op maat gemaakte diensten en producten, met als doel organisaties te ondersteunen bij het opbouwen van expertise op het gebied van vitaliteit.

Onze missie met de Nationale Conferentie Vitaliteit

Het NEV heeft de eer om de Nationale Conferentie Vitaliteit te organiseren. Deze conferentie is een uitdrukking van onze diepgewortelde toewijding aan het welzijn van medewerkers op de Nederlandse arbeidsmarkt. We willen onze expertise en wetenschappelijke benadering delen met een breed publiek van professionals, organisaties en belanghebbenden die zich eveneens inzetten voor het welzijn van medewerkers.

Door deze conferentie te organiseren, bieden we een platform voor kennisuitwisseling, inspirerende inzichten en praktische strategieën. Hiermee willen we deelnemers helpen bij het versterken van vitaliteitsinitiatieven binnen hun organisaties. Onze ultieme missie is het creëren van een positieve impact op de arbeidsmarkt in Nederland, en de Nationale Conferentie Vitaliteit is een essentieel instrument om deze missie te realiseren.

In samenwerking met onze partners en deelnemers streven we ernaar om een duurzame verandering teweeg te brengen, waarbij vitaliteit en welzijn niet alleen worden gezien als idealen, maar als meetbare en haalbare doelen op de moderne werkplek. Samen kunnen we een verschil maken en bijdragen aan een gezondere, gelukkigere en productievere arbeidsmarkt voor iedereen.

Het NEV kijkt er naar uit om u te verwelkomen op de Nationale Conferentie Vitaliteit en samen de weg te banen naar een vitalere toekomst voor Nederlandse organisaties en hun medewerkers.

Er zijn nog tickets beschikbaar, deze kunt u bestellen via conferentievitaliteit.nl/tickets.

Liever nieuwe artikelen per mail ontvangen?
Lees andere artikelen