Vitaal reorganiseren (Reorganisatie risicoscan)

Ga zorgvuldig te werk bij impactvolle organisatieveranderingen.

Inhoudelijk

Op organisatieniveau geldt bij reorganiseren meer dan op welk moment dan ook: voorkomen is beter dan genezen. Het NEV heeft de afgelopen jaren meerdere organisaties begeleid in de nasleep van reorganisaties. Helaas komt het vaak voor dat personeel zich niet voldoende gezien en gehoord voelt vooraf, tijdens of na een reorganisatie. Dit vertaalt zich meestal in onverwachts hoger verzuim-, verloop- en productiviteitsverlies tijdens of na de reorganisatie, met vaak onnodig hoge kosten tot gevolg — zowel op gebied van menselijk en financieel kapitaal.

Daarom bieden we in NEVCO een unieke risicoscan aan die voor, tijdens en na reorganisatie kan worden ingezet om optimale beeld-, oordeel- en besluitvorming te ondersteunen.

De voordelen van Vitaal Reorganiseren:

  • Breng vooraf zichtbare en onzichtbare risico’s in kaart.
  • Betrek alle medewerkers op alle lagen van de organisatie bij het proces.​
  • Verbeter de beeld-, oordeel- en besluitvorming op organisatieniveau.
  • Ontdek welke afdelingen de motor en welke de rem op verandering zijn.
  • Krijg actiegericht advies op maat van experts in (gedrags)verandering.

 

De risicoscan van Vitaal Reorganiseren kan tot een zeer hoog rendement leiden door veranderprocessen strategischer en effectiever te maken dan ooit. De rijke data uit onze scan leidt veelal tot onmisbaar inzicht in de onderstroom van de organisatie en baant zo de weg voor duurzame vooruitgang op alle niveaus van de organisatie.

Voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer dan 45.000 tevreden gebruikers

Plan een gratis orientatiegesprek in met één van onze experts​

Wil je binnen je organisatie een meting uitzetten omtrent Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid?

Voor elke behoefte is een wetenschappelijke meting. Je kunt een PMO, MTO, JD-R Organisatiemeting of een nog veel specifiekere meting inzetten. Maar hoe weet je of je de juiste meting gebruikt? 

Tijdens het gratis orientatiegesprek duik je samen met één van onze expert in jouw behoeften en kijk je samen naar welke meting daar het beste bij aansluit en hoe je daar de meeste waarde uit haalt.

 Daarnaast kijken we welke meting het beste past binnen het DNA van je organisatie, doen we een korte check of je voldoende effect behaalt met je activatiecampagne en bespreken we hoe je de meeste waarde uit je data kunt halen. 

Wat levert een orientatiegesprek met het NEV op?

Orientatiegesprek inplannen

Daniel Krikke
Daniel Krikke
HR Development Expert
Bas Snippert
Bas Snippert, MSc
Stress- en vitaliteitsexpert
021122 Floor Verhaaf _23321
Floor Verhaaf
HR Development Expert
Daniel Krikke
Daniel Krikke
Algemeen Directeur
Bas Snippert
Bas Snippert
Stress- en vitaliteitsexpert
021122 Floor Verhaaf _23321
Floor Verhaaf
HR Development Partner

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een nummer in van 1 tot 50000.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een orientatiegesprek. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.