Vitaal reorganiseren (Reorganisatie risicoscan)

Ga zorgvuldig te werk bij impactvolle organisatieveranderingen.

Inhoudelijk

Op organisatieniveau geldt bij reorganiseren meer dan op welk moment dan ook: voorkomen is beter dan genezen. Het NEV heeft de afgelopen jaren meerdere organisaties begeleid in de nasleep van reorganisaties. Helaas komt het vaak voor dat personeel zich niet voldoende gezien en gehoord voelt vooraf, tijdens of na een reorganisatie. Dit vertaalt zich meestal in onverwachts hoger verzuim-, verloop- en productiviteitsverlies tijdens of na de reorganisatie, met vaak onnodig hoge kosten tot gevolg — zowel op gebied van menselijk en financieel kapitaal.

Daarom bieden we in NEVCO een unieke risicoscan aan die voor, tijdens en na reorganisatie kan worden ingezet om optimale beeld-, oordeel- en besluitvorming te ondersteunen.

De voordelen van Vitaal Reorganiseren:

  • Breng vooraf zichtbare en onzichtbare risico’s in kaart.
  • Betrek alle medewerkers op alle lagen van de organisatie bij het proces.​
  • Verbeter de beeld-, oordeel- en besluitvorming op organisatieniveau.
  • Ontdek welke afdelingen de motor en welke de rem op verandering zijn.
  • Krijg actiegericht advies op maat van experts in (gedrags)verandering.

 

De risicoscan van Vitaal Reorganiseren kan tot een zeer hoog rendement leiden door veranderprocessen strategischer en effectiever te maken dan ooit. De rijke data uit onze scan leidt veelal tot onmisbaar inzicht in de onderstroom van de organisatie en baant zo de weg voor duurzame vooruitgang op alle niveaus van de organisatie.

Deze scan is standaard inbegrepen binnen de samenwerking met het NEV.

Voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer dan 25.000 tevreden gebruikers

Het NEVCO platform

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit biedt een innovatief cloud platform waar integraal meten en systemisch analyseren samen komen.

Het platform is volledig van de grond opgebouwd met de wetenschap van vitaliteit in het achterhoofd. Dankzij slimme terugkoppelingen op ieder niveau van de organisatie kun je direct aan de slag met het resultaatgericht investeren in vitaliteit, welzijn en duurzaam inzetbaarheid. Ontdek het zelf.

Plan je gratis demo

  • Voer een nummer in van 1 tot 50000.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een Webdemo. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.