Veerkracht & Motivatie

Meet de beleving van energie, motivatie en veerkracht op het werk.
Veerkracht & Motivatie

Inhoudelijk

Onze expertise is om de vele aspecten van vitaliteit te helpen meten, analyseren en verbeteren. Daarvoor gebruiken we de belangrijkste constructen die volgens wetenschappers helpen zichtbaar te maken hoeveel vitaliteit een medewerker in het werk ervaart.

De drie belangrijkste aspecten van vitaliteit op het werk zijn: energie, motivatie en veerkracht. Waar we met onze Zeven Pijlers voor Vitaliteit uitgebreid de verschillende bronnen van energie meten, helpt deze korte scan de beleving van energie, veerkracht en motivatie concreet te maken.

Deze scan meet o.a.

  • De mate van veerkracht in het omgaan met uitdagingen op het werk
  • De mate van motivatie en zelfregulatie van doelen
  • De mate van energie en levendigheid rondom het werk

 

Deze scan helpt zo om belangrijke componenten van een vitale werkbeleving inzichtelijk te maken voor de individuele medewerker, maar kan ook waardevolle analyses bieden op afdelings- en organisatieniveau.

Dankzij NEVCO kan dit al in enkele minuten worden gemeten en teruggekoppeld. Betreffende medewerkers krijgen in hun persoonlijke dashboard hun uitkomst te zien en op collectief niveau kan een geanonimiseerde rapportage worden bekeken door het management en HR, om strategische acties en interventies te ontwikkelen die de collectieve werkvitaliteit vergroten.

Deze scan kan daarom ook worden gebruikt om (lopende) interventies en beleidsaanpassingen meetbaar te maken en verbeteringen evidence-based door te voeren.

Onze scan voor veerkracht en motivatie is standaard inbegrepen in de samenwerking met het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit.

Voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer dan 25.000 tevreden gebruikers

Het NEVCO platform

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit biedt een innovatief cloud platform waar integraal meten en systemisch analyseren samen komen.

Het platform is volledig van de grond opgebouwd met de wetenschap van vitaliteit in het achterhoofd. Dankzij slimme terugkoppelingen op ieder niveau van de organisatie kun je direct aan de slag met het resultaatgericht investeren in vitaliteit, welzijn en duurzaam inzetbaarheid. Ontdek het zelf.

Plan je gratis demo

  • Voer een nummer in van 1 tot 50000.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een Webdemo. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.