Pulse metingen

Kort en krachtig de sfeer opmeten op basis van belangrijke thema’s.
Pulse metingen

Inhoudelijk

Een pulse meting is een kort onderzoek dat snel weergeeft wat de algemene sfeer is onder medewerkers, meestal op één of enkele thema’s. Met het NEVCO systeem kunt u gemakkelijk uw eigen pulse (themaonderzoek) opstellen en uitzetten. Zo houdt u de vinger aan de pols in uw organisatie, afdeling of team.

Als u recent een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) hebt uitgevoerd en u wilt bijvoorbeeld weten of de wijzigingen die zijn gedaan ook het gewenste effect hebben, dan is een pulse meting daarvoor de perfecte methode. Dit onderzoek wordt uitgevoerd rondom een bepaald thema of onder een specifieke doelgroep.

Naast het snel kunnen monitoren van de actuele status binnen uw organisatie helpt een pulse meting de betrokkenheid van medewerkers te verhogen. Door medewerkers met grotere regelmaat te betrekken bij belangrijke vraagstukken kan de besluitvorming worden verbeterd, zodat medewerkers zich adequaat gezien en gehoord voelen.

Voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer dan 45.000 tevreden gebruikers

Plan een gratis orientatiegesprek in met één van onze experts​

Wil je binnen je organisatie een meting uitzetten omtrent Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid?

Voor elke behoefte is een wetenschappelijke meting. Je kunt een PMO, MTO, JD-R Organisatiemeting of een nog veel specifiekere meting inzetten. Maar hoe weet je of je de juiste meting gebruikt? 

Tijdens het gratis orientatiegesprek duik je samen met één van onze expert in jouw behoeften en kijk je samen naar welke meting daar het beste bij aansluit en hoe je daar de meeste waarde uit haalt.

 Daarnaast kijken we welke meting het beste past binnen het DNA van je organisatie, doen we een korte check of je voldoende effect behaalt met je activatiecampagne en bespreken we hoe je de meeste waarde uit je data kunt halen. 

Wat levert een orientatiegesprek met het NEV op?

Orientatiegesprek inplannen

Daniel Krikke
Daniel Krikke
HR Development Expert
Bas Snippert
Bas Snippert, MSc
Stress- en vitaliteitsexpert
021122 Floor Verhaaf _23321
Floor Verhaaf
HR Development Expert
Daniel Krikke
Daniel Krikke
Algemeen Directeur
Bas Snippert
Bas Snippert
Stress- en vitaliteitsexpert
021122 Floor Verhaaf _23321
Floor Verhaaf
HR Development Partner

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een nummer in van 1 tot 50000.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een orientatiegesprek. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.