Pulse metingen

Kort en krachtig de sfeer opmeten op basis van belangrijke thema’s.
Pulse metingen

Inhoudelijk

Een pulse meting is een kort onderzoek dat snel weergeeft wat de algemene sfeer is onder medewerkers, meestal op één of enkele thema’s. Met het NEVCO systeem kunt u gemakkelijk uw eigen pulse (themaonderzoek) opstellen en uitzetten. Zo houdt u de vinger aan de pols in uw organisatie, afdeling of team.

Als u recent een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) hebt uitgevoerd en u wilt bijvoorbeeld weten of de wijzigingen die zijn gedaan ook het gewenste effect hebben, dan is een pulse meting daarvoor de perfecte methode. Dit onderzoek wordt uitgevoerd rondom een bepaald thema of onder een specifieke doelgroep.

Naast het snel kunnen monitoren van de actuele status binnen uw organisatie helpt een pulse meting de betrokkenheid van medewerkers te verhogen. Door medewerkers met grotere regelmaat te betrekken bij belangrijke vraagstukken kan de besluitvorming worden verbeterd, zodat medewerkers zich adequaat gezien en gehoord voelen.

Deze scan is standaard inbegrepen binnen de samenwerking met het NEV.

Voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer dan 25.000 tevreden gebruikers

Het NEVCO platform

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit biedt een innovatief cloud platform waar integraal meten en systemisch analyseren samen komen.

Het platform is volledig van de grond opgebouwd met de wetenschap van vitaliteit in het achterhoofd. Dankzij slimme terugkoppelingen op ieder niveau van de organisatie kun je direct aan de slag met het resultaatgericht investeren in vitaliteit, welzijn en duurzaam inzetbaarheid. Ontdek het zelf.

Plan je gratis demo

  • Voer een nummer in van 1 tot 50000.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een Webdemo. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.