Persoonlijkheidsscan (Big 5) (Vanaf Oktober 2022)

Dé wetenschappelijke scan voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.
Persoonlijkheidsscan (Big 5)

Inhoudelijk

Organisaties krijgen talloze persoonlijkheidstest aangeboden, waarvan het merendeel niet voldoende wetenschappelijk onderbouwd is. Daarnaast kunnen sommige scans averechtse bijeffecten hebben, bijvoorbeeld kleurentests die eenzijdigheid versterken of werknemers onbedoeld doen focussen op hun onderlinge verschillen.

Daarom verkiezen onze experts de Big 5 (Five Factor) Analyse aan, die robuuste validatie heeft ondergaan in de wetenschap. Deze scan geeft medewerkers inzicht in persoonskenmerken die relevantie hebben tot hun werkgedrag en werkrelaties. Daarnaast kunnen de inzichten uit de Big 5 waardevolle patronen en voorspellingen genereren op collectief niveau.

Voordelen van onze persoonlijkheidsscan:

  • Een van de weinige betrouwbare persoonlijkheidsscans op de markt
  • Resultaten direct inzichtelijk voor de respondent
  • Hoge waardering door medewerkers dankzij actiegericht resultaat
  • Waardevolle inzichten op collectief niveau
  • Ook goed inzetbaar in coaching, gespreksvoering en teamontwikkeling

 

De persoonlijkheidsscan is standaard inbegrepen in de samenwerking met het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit.

Voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer dan 25.000 tevreden gebruikers

Het NEVCO platform

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit biedt een innovatief cloud platform waar integraal meten en systemisch analyseren samen komen.

Het platform is volledig van de grond opgebouwd met de wetenschap van vitaliteit in het achterhoofd. Dankzij slimme terugkoppelingen op ieder niveau van de organisatie kun je direct aan de slag met het resultaatgericht investeren in vitaliteit, welzijn en duurzaam inzetbaarheid. Ontdek het zelf.

Plan je gratis demo

  • Voer een nummer in van 1 tot 50000.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een Webdemo. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.