Organisatiescan

De huidige staat van personeel en organisatie in één oogopslag dankzij onze organisatiescan.
Organisatiescan

Inhoudelijk

Ga voorbij de traditionele metingen en ontdek de daadwerkelijke bronnen voor tevredenheid, betrokkenheid en vitaliteit binnen uw organisatie. Wilt u letterlijk alles één keer meten dan is onze organisatiescan de aangewezen meting. Met onze organisatiescan kunt u alles op ieder niveau meten op een wijze die verder gaat dan een MTO en andere scans. De uitkomsten van deze scan worden zodanig teruggekoppeld dat iedereen binnen uw organisatie vanuit eigen regie aan de slag kan gaan met het bevorderen van bevlogenheid, welzijn en organisatievitaliteit.

Dankzij onze organisatiescan stellen wij u in staat om een wetenschappelijke nulmeting te maken en op ieder aspect binnen de organisatie resultaatgericht te gaan investeren. Zo helpt deze scan de potentie op alle lagen te benutten en vitaliteit op ieder niveau te bekrachtigen.

De voordelen die u in huis haalt met onze organisatiescan:

  • Wetenschappelijk onderbouwd inzicht in de oorzaken achter werkbeleving en organisatorisch gedrag (verzuim, verloop, productiviteit).
  • Prioritering van de belangrijkste uitdagingen en kansen op het gebied van vitaliteit, verzuim en duurzame inzetbaarheid.
  • Een evidence-based adviesrapport met praktische acties om resultaatgericht te investeren in het oplossen van de belangrijkste uitdagingen en in het benutten van de belangrijkste kansen.
  • Heldere doelstellingen en een concreet plan om mogelijke oplossingen met elkaar te integreren en te implementeren op verschillende organisatielagen.
  • Verhoging van vitaliteit, stressbestendigheid en veerkracht bij werknemers en leidinggevenden dankzij gepersonaliseerde meetbare interventies.

 

De organisatiescan is ons meest uitgebreide meting en kost gemiddeld 60 minuten per medewerker om deze in te vullen. De rijke data die hieruit beschikbaar komt leidt veelal tot effectiever beleid en vooruitgang op alle niveaus van de organisatie. Dat maakt deze scan uitermate geschikt voor organisaties die verder willen kijken dan één thema, om integraal vitaliteitsbeleid te gaan voeren.

Deze scan is standaard inbegrepen binnen de samenwerking met het NEV.

Voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer dan 25.000 tevreden gebruikers

Het NEVCO platform

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit biedt een innovatief cloud platform waar integraal meten en systemisch analyseren samen komen.

Het platform is volledig van de grond opgebouwd met de wetenschap van vitaliteit in het achterhoofd. Dankzij slimme terugkoppelingen op ieder niveau van de organisatie kun je direct aan de slag met het resultaatgericht investeren in vitaliteit, welzijn en duurzaam inzetbaarheid. Ontdek het zelf.

Plan je gratis demo

  • Voer een nummer in van 1 tot 50000.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een Webdemo. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.