MTO

Meet voorbij tevredenheid en ontdek de bronnen achter werkbelevingen en organisatorisch gedrag met onze vernieuwde MTO 4.0.
PMO

Inhoudelijk

Onze vernieuwde MTO is sneller, systemisch van aard en wetenschappelijk onderbouwd. In plaats van ellenlange rapport zorgen wij bij het NEV ervoor dat je een continue bron van actiegerichte data ontvangt waarmee je stap voor stap je (team)cultuur verbetert en het werkgeluk van medewerkers verhoogt.

In de Arbowet (sinds 2007) wordt werkdruk, werkstress en ongewenst gedrag beschouwd als psychosociale arbeidsbelasting (PSA). Alle arbeidsrisico’s en de daarbij behorende beheersmaatregelen in een bedrijf moeten beschreven worden in de zogenaamde risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E). Dat geldt ook voor psychosociale arbeidsbelasting. De Arbowet stelt verder vast dat de werkgever een beleid moet voeren dat gericht is op voorkomen of op z’n minst beperken van PSA. Noodzakelijke verbeteringen dienen opgenomen te worden in een plan van aanpak. Met de MTO 4.0. meting en de slimme terugkoppeling vanuit het NEV staan we je bij in het opstellen van een sterke RI&E en een effectief beleid.

Ga verder dan de ouderwetse jaarlijkse enquêtes over werknemersbetrokkenheid. Maak meer impact, met een leuker MTO dankzij onze MTO 4.0. Of het nu op kantoor, de werkplek of op afstand is: wij zorgen ervoor dat elke stem in uw organisatie gehoord en omgezet wordt in waardevolle inzichten en acties.

Het MTO 4.0. is standaard inbegrepen in de samenwerking met het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit.

Voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer dan 25.000 tevreden gebruikers

Het NEVCO platform

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit biedt een innovatief cloud platform waar integraal meten en systemisch analyseren samen komen.

Het platform is volledig van de grond opgebouwd met de wetenschap van vitaliteit in het achterhoofd. Dankzij slimme terugkoppelingen op ieder niveau van de organisatie kun je direct aan de slag met het resultaatgericht investeren in vitaliteit, welzijn en duurzaam inzetbaarheid. Ontdek het zelf.

Plan je gratis demo

  • Voer een nummer in van 1 tot 50000.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een Webdemo. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.