Bevlogenheid

Maak de mensen in je organisatie bewust van hun bevlogenheid en maak impact van interventies meetbaar.

Inhoudelijk

Bevlogenheid (engagement) wordt door wetenschappers samen met vitaliteit beschouwd als een van de tegenhangers van stress en burn-out. Volgens onderzoek is de minderheid van werknemers bevlogen en valt hier enorme winst te behalen in de meeste organisaties.

Volgens onderzoeksorganisatie Gallup behalen organisaties met de meest bevlogen werknemers in vergelijking met de minst bevlogen organisaties tot wel 81% minder verzuim, 43% minder verloop en 23% meer winstgevendheid.

Grote kans dat ook in jouw organisatie dus veel onbenutte potentie aanwezig is op het gebied van bevlogenheid. Om daar achter te komen is onze bevlogenheidscan een goede start.

Onze bevlogenheidscan meet o.a.

  • De mate van energie en levendigheid die medewerkers in het werk ervaren
  • De mate van betrokkenheid en toewijding die medewerkers ervaren
  • De mate van werkplezier en flow die medewerkers ervaren

 

Met NEVCO kan bevlogenheid per medewerker in enkele minuten worden gemeten en teruggekoppeld. Betreffende medewerkers krijgen in hun persoonlijke dashboard hun uitkomst te zien.

Daarnaast kan op collectief niveau een geanonimiseerde rapportage worden bekeken voor management en HR, om strategische acties en interventies te ontwikkelen die bevlogenheid vergroten.

Vooruitgang kan vervolgens meetbaar worden gemaakt door onze bevlogenheidscan te herhalen gedurende en na een interventie. Zo leert de organisatie onderscheid te maken tussen interventies, om de focus te leggen op écht resultaatgerichte acties.

Onze bevlogenheidscan is standaard inbegrepen in de samenwerking met het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit.

Voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer dan 25.000 tevreden gebruikers

Het NEVCO platform

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit biedt een innovatief cloud platform waar integraal meten en systemisch analyseren samen komen.

Het platform is volledig van de grond opgebouwd met de wetenschap van vitaliteit in het achterhoofd. Dankzij slimme terugkoppelingen op ieder niveau van de organisatie kun je direct aan de slag met het resultaatgericht investeren in vitaliteit, welzijn en duurzaam inzetbaarheid. Ontdek het zelf.

Plan je gratis demo

  • Voer een nummer in van 1 tot 50000.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een Webdemo. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.