Bevlogenheid

Maak de mensen in je organisatie bewust van hun bevlogenheid en maak impact van interventies meetbaar.

Inhoudelijk

Bevlogenheid (engagement) wordt door wetenschappers samen met vitaliteit beschouwd als een van de tegenhangers van stress en burn-out. Volgens onderzoek is de minderheid van werknemers bevlogen en valt hier enorme winst te behalen in de meeste organisaties.

Volgens onderzoeksorganisatie Gallup behalen organisaties met de meest bevlogen werknemers in vergelijking met de minst bevlogen organisaties tot wel 81% minder verzuim, 43% minder verloop en 23% meer winstgevendheid.

Grote kans dat ook in jouw organisatie dus veel onbenutte potentie aanwezig is op het gebied van bevlogenheid. Om daar achter te komen is onze bevlogenheidscan een goede start.

Onze bevlogenheidscan meet o.a.

  • De mate van energie en levendigheid die medewerkers in het werk ervaren
  • De mate van betrokkenheid en toewijding die medewerkers ervaren
  • De mate van werkplezier en flow die medewerkers ervaren

 

Met NEVCO kan bevlogenheid per medewerker in enkele minuten worden gemeten en teruggekoppeld. Betreffende medewerkers krijgen in hun persoonlijke dashboard hun uitkomst te zien.

Daarnaast kan op collectief niveau een geanonimiseerde rapportage worden bekeken voor management en HR, om strategische acties en interventies te ontwikkelen die bevlogenheid vergroten.

Vooruitgang kan vervolgens meetbaar worden gemaakt door onze bevlogenheidscan te herhalen gedurende en na een interventie. Zo leert de organisatie onderscheid te maken tussen interventies, om de focus te leggen op écht resultaatgerichte acties.

Voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer dan 45.000 tevreden gebruikers

Plan een gratis orientatiegesprek in met één van onze experts​

Wil je binnen je organisatie een meting uitzetten omtrent Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid?

Voor elke behoefte is een wetenschappelijke meting. Je kunt een PMO, MTO, JD-R Organisatiemeting of een nog veel specifiekere meting inzetten. Maar hoe weet je of je de juiste meting gebruikt? 

Tijdens het gratis orientatiegesprek duik je samen met één van onze expert in jouw behoeften en kijk je samen naar welke meting daar het beste bij aansluit en hoe je daar de meeste waarde uit haalt.

 Daarnaast kijken we welke meting het beste past binnen het DNA van je organisatie, doen we een korte check of je voldoende effect behaalt met je activatiecampagne en bespreken we hoe je de meeste waarde uit je data kunt halen. 

Wat levert een orientatiegesprek met het NEV op?

Orientatiegesprek inplannen

Daniel Krikke
Daniel Krikke
HR Development Expert
Bas Snippert
Bas Snippert, MSc
Stress- en vitaliteitsexpert
021122 Floor Verhaaf _23321
Floor Verhaaf
HR Development Expert
Daniel Krikke
Daniel Krikke
Algemeen Directeur
Bas Snippert
Bas Snippert
Stress- en vitaliteitsexpert
021122 Floor Verhaaf _23321
Floor Verhaaf
HR Development Partner

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een nummer in van 1 tot 50000.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een orientatiegesprek. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.