Autonomie

Een korte maar krachtige scan om werkbeleving van autonomie te meten.

Inhoudelijk

Autonomie is één van de belangrijkste aspecten van de werkbeleving van medewerkers. Vooral in organisaties met hoge taakeisen (werkdruk) is autonomie een erg belangrijke hulpbron van medewerkers om duurzaam inzetbaar te blijven.

Het meten van autonomie is een belangrijk onderdeel van het monitoren en verbeteren van de organisatievitaliteit, zeker wanneer het wordt meegenomen in andere werkbelevingen zoals bevlogenheid, vitaliteit en veerkracht.

Onze scan voor autonomie meet o.a.

  • Bevoegdheid in het werk
  • Zelfregulatie van werktempo
  • Zelfstandigheid en tijdsbesteding

 

Onze scan voor autonomie helpt zo om belangrijke componenten van een vitale werkbeleving inzichtelijk te maken voor de individuele medewerker, maar kan ook waardevolle analyses bieden op afdelings- en organisatieniveau.

Dankzij NEVCO kan dit al in enkele minuten worden gemeten en teruggekoppeld. Betreffende medewerkers krijgen in hun persoonlijke dashboard hun uitkomst te zien en op collectief niveau kan een geanonimiseerde rapportage worden bekeken door het management en HR, om strategische acties en interventies te ontwikkelen die de collectieve werkvitaliteit vergroten.

Deze scan kan daarom ook worden gebruikt om (lopende) interventies en beleidsaanpassingen meetbaar te maken en verbeteringen evidence-based door te voeren.

Onze scan voor autonomie is standaard inbegrepen in de samenwerking met het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit.

Voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer dan 25.000 tevreden gebruikers

Het NEVCO platform

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit biedt een innovatief cloud platform waar integraal meten en systemisch analyseren samen komen.

Het platform is volledig van de grond opgebouwd met de wetenschap van vitaliteit in het achterhoofd. Dankzij slimme terugkoppelingen op ieder niveau van de organisatie kun je direct aan de slag met het resultaatgericht investeren in vitaliteit, welzijn en duurzaam inzetbaarheid. Ontdek het zelf.

Plan je gratis demo

  • Voer een nummer in van 1 tot 50000.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een Webdemo. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.