Autonomie

Een korte maar krachtige scan om werkbeleving van autonomie te meten.

Inhoudelijk

Autonomie is één van de belangrijkste aspecten van de werkbeleving van medewerkers. Vooral in organisaties met hoge taakeisen (werkdruk) is autonomie een erg belangrijke hulpbron van medewerkers om duurzaam inzetbaar te blijven.

Het meten van autonomie is een belangrijk onderdeel van het monitoren en verbeteren van de organisatievitaliteit, zeker wanneer het wordt meegenomen in andere werkbelevingen zoals bevlogenheid, vitaliteit en veerkracht.

Onze scan voor autonomie meet o.a.

  • Bevoegdheid in het werk
  • Zelfregulatie van werktempo
  • Zelfstandigheid en tijdsbesteding

 

Onze scan voor autonomie helpt zo om belangrijke componenten van een vitale werkbeleving inzichtelijk te maken voor de individuele medewerker, maar kan ook waardevolle analyses bieden op afdelings- en organisatieniveau.

Dankzij NEVCO kan dit al in enkele minuten worden gemeten en teruggekoppeld. Betreffende medewerkers krijgen in hun persoonlijke dashboard hun uitkomst te zien en op collectief niveau kan een geanonimiseerde rapportage worden bekeken door het management en HR, om strategische acties en interventies te ontwikkelen die de collectieve werkvitaliteit vergroten.

Deze scan kan daarom ook worden gebruikt om (lopende) interventies en beleidsaanpassingen meetbaar te maken en verbeteringen evidence-based door te voeren.

Voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer dan 45.000 tevreden gebruikers

Plan een gratis orientatiegesprek in met één van onze experts​

Wil je binnen je organisatie een meting uitzetten omtrent Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid?

Voor elke behoefte is een wetenschappelijke meting. Je kunt een PMO, MTO, JD-R Organisatiemeting of een nog veel specifiekere meting inzetten. Maar hoe weet je of je de juiste meting gebruikt? 

Tijdens het gratis orientatiegesprek duik je samen met één van onze expert in jouw behoeften en kijk je samen naar welke meting daar het beste bij aansluit en hoe je daar de meeste waarde uit haalt.

 Daarnaast kijken we welke meting het beste past binnen het DNA van je organisatie, doen we een korte check of je voldoende effect behaalt met je activatiecampagne en bespreken we hoe je de meeste waarde uit je data kunt halen. 

Wat levert een orientatiegesprek met het NEV op?

Orientatiegesprek inplannen

Daniel Krikke
Daniel Krikke
HR Development Expert
Bas Snippert
Bas Snippert, MSc
Stress- en vitaliteitsexpert
021122 Floor Verhaaf _23321
Floor Verhaaf
HR Development Expert
Daniel Krikke
Daniel Krikke
Algemeen Directeur
Bas Snippert
Bas Snippert
Stress- en vitaliteitsexpert
021122 Floor Verhaaf _23321
Floor Verhaaf
HR Development Partner

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een nummer in van 1 tot 50000.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een orientatiegesprek. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.