Live Events
Deelname Nationale Conferentie Vitaliteit

Gratis toegang tot de Nationale Conferentie Vitaliteit voor al jouw mensen.

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit presenteert samen met toonaangevende partners en leidende experts ieder jaar in oktober de Nationale Conferentie Vitaliteit met meer dan 45+ topexperts en programma onderdelen. Het Lowlands van vitaliteit.

De conferentie bestaat uit een sterke mix van persoonlijke, interactieve en verbindende ervaringen. Netwerk met professionals, laat je inspireren gedurende keynotes, praat mee tijdens paneldiscussies, profiteer van de beste inzichten, waardevolle cases en nieuwste innovaties tijdens één van de vele workshops. Alles wat je niet wil missen over vitaliteit en welzijn binnen organisaties vind je tijdens de Nationale Conferentie Vitaliteit.

Klanten van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit krijgen voor het gehele personeelsbestand automatisch toegang tot het volledige online gedeelte van de conferentie t.w.v. 349 euro per deelnemer. Zo helpen wij jou het rendement op jouw investering verder te verhogen.

Live Events
Op maat masterclasses

Masterclasses en live-events op maat binnen uw organisatie.

De experts bij het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit delen graag hun kennis en ervaring tijdens één van onze inspirerende masterclasses. Klanten van het Nederlands Expertisecentrum kunnen gemakkelijk contact zoeken met hun contactpersoon en een op maat masterclass organiseren.

Wil je bijvoorbeeld jouw HR afdeling bijscholen op het gebied van HR Analytics? Zoek je meer handvaten voor het professionaliseren van het vitaliteitsbeleid? Of wil je jouw personeel voorzien van een inspirerende en praktische masterclass over een van de pijlers van vitaliteit? Het kan allemaal georganiseerd worden dankzij het multidisciplinaire team van het NEV.

Deze dienst is optioneel binnen de samenwerking met het NEV en kun je ten alle tijden opvragen.

De NEVCO Software

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit biedt een innovatief cloud platform waar integraal meten en systemisch analyseren samen komen.

Live Events

Het platform is volledig van de grond opgebouwd met de wetenschap van vitaliteit in het achterhoofd. Dankzij slimme terugkoppelingen op ieder niveau van de organisatie kun je direct aan de slag met het resultaatgericht investeren in vitaliteit, welzijn en duurzaam inzetbaarheid. Ontdek het zelf.

Plan je gratis demo

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een Webdemo. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.