Intertrust’s Cultuurverandering door Competentieprogramma

Deel deze post

Intertrust, een wereldleider in trust- en corporate services, is begonnen met een Culture programma om een opmerkelijke cultuurverandering te ondergaan in samenwerking met het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV).

Impact op de bedrijfscultuur:

De verandering in de bedrijfscultuur bij Intertrust is merkbaar en veelbelovend. Medewerkers zijn meer geïnspireerd en betrokken bij hun werk. Ze rapporteren een groter gevoel van verbondenheid met de organisatie en zijn gemotiveerd om uit te blinken in hun rollen.

Leiders binnen het bedrijf zijn actiever betrokken bij het belichamen van de kernwaarden van Intertrust en nemen de leiding in het inspireren van hun teams. Deze verhoogde betrokkenheid van leiders heeft geleid tot een positievere werkomgeving, waar open communicatie, inclusiviteit en respect voor diversiteit worden aangemoedigd.

De externe perceptie van Intertrust is ook positief beïnvloed door deze cultuurverandering. Het bedrijf wordt nu gezien als een werkgever die zich actief inzet voor het welzijn van medewerkers en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit heeft geleid tot een toename in het aantrekken van getalenteerde professionals en het vertrouwen van klanten.

Waarom Intertrust voor het NEV heeft gekozen:

Intertrust heeft bewust gekozen voor het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit vanwege hun bewezen staat van dienst in het begeleiden van organisaties bij het creëren van een gezonde en inspirerende werkomgeving. Het NEV heeft niet alleen de expertise maar ook de ervaring om bedrijfsculturen te transformeren en positieve verandering te bewerkstelligen.

Het NEV-programma combineert theoretische kennis met praktische implementatie, wat het voor Intertrust aantrekkelijk maakte. De op maat gemaakte benadering van het NEV, waarbij de kernwaarden en behoeften van Intertrust centraal staan, heeft geleid tot een cultuurtransformatie die perfect aansluit bij de visie en doelen van het bedrijf.

Kortom, de samenwerking tussen Intertrust en het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit heeft niet alleen een verschuiving in de bedrijfscultuur teweeggebracht, maar heeft ook laten zien hoe organisaties kunnen gedijen en groeien in een steeds veranderende zakelijke omgeving. Het blijft een boeiend traject om te volgen.

Liever nieuwe artikelen per mail ontvangen?
Lees andere artikelen