HR Masterclasses Vitaliteit

Exclusief voor HR professionals

Wat ga je leren?

De toekomst van HR Analytics
Stress herkennen en verminderen is waardevol, maar het is reactief en daarom zou het geen einddoel moeten zijn. Wat we willen is grip op de oorzaken van stress, op alle niveaus binnen een organisatie. Om effectief te kunnen investeren in vitaliteit kunnen we met de nieuwste wetenschappelijk gefundeerde metingen de belangrijkste oorzaken van stress en energiebronnen binnen uw organisatie in kaart brengen. Ontdek tijdens een van onze masterclasses hoe we dit doen.
Vitaliteit volgens de wetenschappen
Hoe ontwikkel je vanuit je rol als HR een integrale kijk op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid? En wat betekent vitaliteit eigenlijk? Tijdens onze masterclass krijg je een inspirerend, up-to-date en wetenschappelijk onderbouwd inzicht in wat vitaliteit betekent. Daarnaast leren wij jou hoe je preventief en integraal kunt investeren in mens, management en cultuur en hoe dit kan leiden tot duurzame verzuimreductie en cultuurverandering.
Gedragsverandering binnen organisaties
Hoe activeer je medewerkers? Hoe bevorder je vitaliteit nu echt? En waar moet je op letten voordat je een vitaliteitsaanbod implementeert? Wat werkt wel en wat werkt niet? Ontdek aan de hand van bewezen case studies en de nieuwste technieken en tools afkomstig uit Stanford University, hoe je gedragsverandering op een zeer laagdrempelige wijze mogelijk maakt.
Previous
Next

Ervaringen van andere HR professionals

Meld je nu gratis aan voor onze HR masterclass over vitaliteit.

Exclusief voor HR Professionals

Experts Daniel Krikke en Bas Snippert ontvangen u graag.

M31 E1594819698570

HR Expert

Daniel Krikke

Daniël Krikke (1989) is oprichter van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV) en gespecialiseerd in organisatievitaliteit. Vanuit het NEV ondersteunt Daniel organisaties en bedrijven grip te krijgen op de oorzaken van verzuim, verloop en werkdruk om vervolgens resultaatgerichte investeringen te doen in vitaliteit. Daniel heeft zich met het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit gestort op de stress en burn-out epidemie om samen met zijn team Nederland stressbestendig en vitaal te maken. 

Bas Snippert

Vitaliteit Expert

Bas Snippert
Bas Snippert, MSc is vitaliteitexpert, coach en trainer bij het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV). Vanuit de positieve psychologie, neurobiologie en systeemwetenschap ontwikkelt Bas binnen het NEV vitaliteitprogramma’s voor studerend- en werkzaam Nederland. Zijn persoonlijke missie is om menselijke systemen te helpen zichzelf te organiseren richting meer verbinding, veerkracht en vitaliteit. Dit brengt hij in de praktijk door het ontwikkelen en geven van trainingen en coaching binnen de meest innovatieve organisaties in Nederland. Ontdek tijdens de Masterclass hoe Bas dit doet en hoe organisaties daar bij zijn geholpen.

Download onze gratis whitepaper

Ontdek wat allemaal mogelijk is op het gebied van vitaliteit.
Brochure

Whitepaper

  • Voer een getal tussen 1 en 50000 in.

Copyright © 2020 Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit