HR Vitality Masterclass

Exclusief voor HR professionals

Wat ga je leren?

HR Strategie Post-Corona
De professionals van het NEV spreken dagelijks met tientallen HR professionals, leidinggevenden en experts die worstelen met de impact van de pandemie, het thuiswerken en het wegvallen van relevante - vaak verbindende - elementen. Hoe kun je als HR voorkomen dat het van kwaad tot erger gaat en hoe kan jouw organisatie zich het beste voorbereiden voor de eventuele rekening die nog moet komen. Duik samen met HR Nederland in de meest opvallende Post-Corona HR Strategieën, ontdek hoe je preventief beleid kan uitoefenen en gezonder en beter de pandemie uitkomt met je organisatie.
Vitaal leiderschap: de rol van leidinggevenden in de strijd tegen verzuim
We zien het overal. Leidinggevenden worden steeds belangrijker in het waarborgen van een gezonde werkcultuur. Maar wat is precies Vitaal Leiderschap en hoe doen de meest innovatieve en vitale organisaties dit? Wat is exact de verantwoordelijkheid van de leidinggevende en hoe kan deze het beste samenwerken met HR om verzuim drastisch te reduceren. Ontdek het tijdens de masterclass.
Duurzame gedragsverandering
Het blijft een uitdaging, mensen intrinsiek bewegen tot gezonder gedrag. Waarom is het zo dat er maar een paar organisaties in Nederland zijn die hier echt in slagen? Wat doen zij dat anderen niet doen of niet aan denken? De professionals van het NEV hebben de meest effectieve activatiecampagnes uit Nederland geanalyseerd en delen best practices tijdens de HR Vitality Masterclass.
Previous
Next

Ervaringen van andere HR professionals

Meld je nu gratis aan voor onze HR Vitality Masterclass.

Exclusief voor HR Professionals

Experts Daniel Krikke en Bas Snippert ontvangen u graag.

M31 E1594819698570

HR Expert

Daniel Krikke

Daniël Krikke (1989) is oprichter van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV) en gespecialiseerd in organisatievitaliteit. Vanuit het NEV ondersteunt Daniel organisaties en bedrijven grip te krijgen op de oorzaken van verzuim, verloop en werkdruk om vervolgens resultaatgerichte investeringen te doen in vitaliteit. Daniel heeft zich met het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit gestort op de stress en burn-out epidemie om samen met zijn team Nederland stressbestendig en vitaal te maken. 

Bas Snippert

Vitaliteit Expert

Bas Snippert
Bas Snippert, MSc is vitaliteitexpert, coach en trainer bij het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV). Vanuit de positieve psychologie, neurobiologie en systeemwetenschap ontwikkelt Bas binnen het NEV vitaliteitprogramma’s voor studerend- en werkzaam Nederland. Zijn persoonlijke missie is om menselijke systemen te helpen zichzelf te organiseren richting meer verbinding, veerkracht en vitaliteit. Dit brengt hij in de praktijk door het ontwikkelen en geven van trainingen en coaching binnen de meest innovatieve organisaties in Nederland. Ontdek tijdens de Masterclass hoe Bas dit doet en hoe organisaties daar bij zijn geholpen.

Download onze gratis whitepaper

Ontdek wat allemaal mogelijk is op het gebied van vitaliteit.
Brochure

Whitepaper

  • Voer een getal tussen 1 en 50000 in.

Copyright © 2020 Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit