Financieel Fit Programma

Ben jij al Financieel Fit?

Ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om financiële onafhankelijkheid te bereiken.

5 pijlers voor financiële gezondheid

Leer de vaardigheden om financiële vrijheid te bereiken en meer controle te krijgen over jouw financiële situatie met onze training. Ontwikkel een gezonde relatie met geld, genereer meer inkomsten, organiseer jouw geldzaken, leer verantwoord lenen en bereid je voor op financiële ontwikkelingen. Verbeter jouw welzijn en creëer meer vrijheid en mogelijkheden voor jezelf met onze praktische en effectieve training. Ontwikkeld door financieel experts en ondernemers.

Doel

Sta jij als young professional ook wel eens stil bij hoe je het beste met je geld om kunt gaan? Met onze training ontwikkel jij de financiële vaardigheden die je nodig hebt om op verantwoorde wijze met geld om te gaan en financiële problemen te voorkomen. Leer alles over de psychologie van geld, hoe je meer inkomsten kunt genereren, jouw geldzaken goed kunt organiseren, verantwoord kunt lenen en je kunt voorbereiden op financiële ontwikkelingen. Door deze vaardigheden te ontwikkelen, krijg jij meer controle over jouw financiële situatie en verbeter je jouw welzijn. Wacht niet langer en investeer in jouw financiële toekomst met onze praktische en effectieve training voor young professionals!

Trainingswijze

Tijd voor actie! Onze intensieve 5-daagse training biedt jou een interactieve en praktijkgerichte aanpak om jouw financiële situatie te verbeteren. Ontdek hoe je jouw financiële vaardigheden ontwikkelt door deel te nemen aan groepsdiscussies, oefeningen en praktijkopdrachten. Onze trainer deelt graag theoretische achtergrondinformatie en praktische tips om jouw kennis te vergroten. Jouw persoonlijke situatie staat centraal tijdens deze training. Tussen de lesdagen door krijg je huiswerk om de stof verder te verwerken en toe te passen. Zo blijf je betrokken en gefocust op jouw persoonlijke doelen. Onze trainer zal jouw voortgang monitoren en extra ondersteuning bieden waar nodig. Aan het einde van deze 5-daagse training ben jij financieel zelfverzekerd en kun je jouw financiële situatie verbeteren en meer financiële redzaamheid ontwikkelen. Zorg dat je erbij bent en investeer in jouw financiële toekomst!

Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname van dit programma. Er is wel een limiet van 50 deelnemers per locatie. In totaal dus 100 plaatsen, wees er snel bij!

 

Financieel Fit Programma

Interesse?

Bekijk het gratis Financieel Fit programma op More About Money