Diensten
Coaching op verzoek

Kwaliteit coaching waar dat nodig is binnen 24 uur geregeld.

Om adequate ondersteuning te bieden aan medewerkers die klachten ervaren van opgestapelde stress of werkdruk is het van belang hier preventief op te handelen. Dat betekent dat je medewerkers en leidinggevenden signalen tijdig dienen te signaleren en hier vervolgens met veel zorg en aandacht opvolging aan dienen te geven. Daarbij is het van belang de juiste coach of expert te koppelen aan de hulpvraag voor een resultaatgerichte ondersteuning. 

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit leidt ervaren coaches op die direct beschikbaar zijn om het personeel bij vragen en keuzes te navigeren richting meer gezondheid en herstel. Hierbij kunnen wij flexibel schakelen tussen het bieden van advies en zo nodig het volledig faciliteren van volledige coachingstrajecten.

Eenmaal aangesloten bij het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit kun je kiezen om additioneel gebruik te maken van de coachingsmogelijkheden wanneer deze zich toedienen. Gemakkelijk, betrouwbaar en snel geregeld.

Deze dienst is optioneel binnen de samenwerking met het NEV en kun je ten alle tijden opvragen.

Diensten
Training op maat

Trainingsprogramma’s op maat voor duurzame gedragsverandering.

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit verzorgt al sinds 2017 op maat trainingsprogramma rondom vitaliteit, werkdruk, welzijn en het bevorderen van gezondheid.

Onze trainingsprogramma’s zijn ontwikkeld in samenwerking met het wetenschappelijk Instituut Gak, Europees Instituut de Baak en Zilveren Kruis en staan bekend voor hun integrale aanpak welke deelnemers ondersteunt om op ieder onderdeel van de persoonlijke vitaliteit vooruitgang te boeken. De kern van onze programma’s gaat over het verschuiven van een curatieve naar preventieve houding ten opzichte van (werk)stress.

Eenmaal aangesloten bij het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit kun je kiezen om additioneel gebruik te maken van onze trainingsprogramma’s wanneer deze vraag zich toedient. We maken deze altijd op maat, ontwikkeld door de beste experts uit het land.

Deze dienst is optioneel binnen de samenwerking met het NEV en kun je ten alle tijden opvragen.

Diensten
HR Consultancy

HR Consultancy op zijn best.

Onze HR consultants zijn gespecialiseerd in een moderne kijk op HR vraagstukken. Vanuit onze jarenlange ervaring met data gedreven HR oplossingen, kunnen we scherpe analyses maken van jouw hulpvragen. Daarbij putten we uit een grote database van best-practices die wij binnen jouw sector hebben ontwikkeld, maar zijn we bovenal specialist in het stellen van de juiste vragen in onze samenwerking met jou. 

Daarnaast onderscheiden onze consultants zich vanuit een integrale kijk op jouw vraagstuk: we kijken naar het hele systeem én wat mogelijke dieperliggende patronen zijn die meespelen in jouw vraagstuk.

Ziekteverzuim, verloop en het hooghouden van de duurzame inzetbaarheid zijn slechts een greep uit de thema’s waar organisaties tegenwoordig mee worstelen. Vitale medewerkers zijn de motor van een innovatieve organisatie en dus het belangrijkste kapitaal. Een effectief, preventief en vooral ook integraal vitaliteitsbeleid wordt daarom steeds belangrijker. Dit is één van de belangrijkste voorwaarden voor een succesvolle organisatie in dit nieuwe tijdperk van werken. Maar waar bestaat een effectief, preventief en integraal vitaliteitsbeleid nu exact uit? Laat je bijstaan door onze HR consultants en maak samen het verschil.

Eenmaal aangesloten bij het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit kun je kiezen om additioneel gebruik te maken van HR Consultancy diensten. We waarborgen altijd kwaliteit werk en zorgen voor grondigheid en gaan kostenefficiënt te werk.

Deze dienst is optioneel binnen de samenwerking met het NEV en kun je ten alle tijden opvragen.

Diensten
Communicatie- en Activatie

Ondersteuning voor optimale deelname door communicatiespecialisten.

Een belangrijk onderdeel van onze service is het leveren van een op maat activatie- en communicatiecampagne zodat op iedere laag van de organisatie de motivatie hoog gehouden wordt om aan de slag te gaan met de gekozen meting en daaruit volgende acties. Onze specialisten kijken vooraf naar het DNA van jouw organisatie en passen de communicatie daarop aan voor het beste resultaat. Altijd gericht op het aanwakkeren van de intrinsieke motivatie.

Onze specialisten behaalden tot nu toe een gemiddeld deelnamepercentage van maar liefst 72%. Het hoogste in heel Nederland. Daarmee bereiken we gezamenlijk een zo hoog mogelijke betrouwbaarheid als het gaat om onze metingen en analyses als wel de grootste meerwaarde voor organisaties.

Deze dienst is inbegrepen binnen de samenwerking met het NEV.

Diensten
Helpdesk

Hoge kwaliteit service voor iedere medewerker.

Eenmaal aangesloten bij het NEV kunnen jij en jouw medewerkers ten allen tijde voor al je vragen bij ons terecht. Onze helpdesk is beschikbaar tijdens kantooruren en wij streven ernaar jouw vragen binnen een uur te beantwoorden. Ook voor aanvullende HR hulpvragen staan onze experts klaar en dankzij onze slimme software kunnen wij ten alle tijden op maat ondersteuning geven bij iedere vraag.

Personeel dat specifieke vragen heeft over het invullen van de meting of dat iets meer wil weten over een gezondheidskwestie, kan altijd kosteloos bij ons terecht. 

Deze dienst is inbegrepen binnen de samenwerking met het NEV.

De NEVCO Software

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit biedt een innovatief cloud platform waar integraal meten en systemisch analyseren samen komen.

Diensten

Het platform is volledig van de grond opgebouwd met de wetenschap van vitaliteit in het achterhoofd. Dankzij slimme terugkoppelingen op ieder niveau van de organisatie kun je direct aan de slag met het resultaatgericht investeren in vitaliteit, welzijn en duurzaam inzetbaarheid. Ontdek het zelf.

Plan je gratis demo

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een Webdemo. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.