Dashboard
Dashboard organisatieniveau

Analyses waar je écht wat aan hebt.

De uitkomsten van de meting worden teruggekoppeld via een digitaal dashboard. Je ontvangt een duidelijk overzicht van de meest significante uitdagingen en kansen op ieder niveau van de organisatie en je kunt gelijk aan de slag met de verbetering van vitaliteit binnen jouw organisatie op basis van de aanbevolen acties en interventies. Begrijpelijk, onderbouwd en actiegericht.

Dankzij onze slimme terugkoppeling maken wij het je gemakkelijk om resultaatgericht te investeren in de verbetering van vitaliteit op ieder niveau van de organisatie.

De voordelen die u in huis haalt met onze dashboards:
Terugkoppeling op alle niveaus inclusief de dashboards voor organisatie, afdelingen en iedere medewerker zijn inbegrepen binnen de samenwerking met het NEV.
Dashboard
Dashboard afdelingsniveau

Na de meting direct aan de slag op afdelingsniveau.

Dankzij een slimme terugkoppeling op afdelingsniveau kunnen leidinggevenden en hun teams direct aan de slag met het resultaatgericht oplossen van oorzaken van stress en het verbeteren van vitaliteit op de werkvloer.

De uitkomsten van de meting worden teruggekoppeld via een digitaal dashboard. Afdelingen ontvangen daarbij een duidelijk overzicht van de meest significante uitdagingen en kansen inclusief de aanbevolen acties en interventies.

Dankzij onze slimme terugkoppeling maken wij het voor afdelingen gemakkelijk om resultaatgericht te investeren in de verbetering van teams.

De voordelen die u op afdelingsniveau in huis haalt met onze dashboards:
Terugkoppeling op alle niveaus inclusief de dashboards voor organisatie, afdelingen en iedere medewerker zijn inbegrepen binnen de samenwerking met het NEV.
Dashboard
Dashboard individueel niveau

De tools voor verandering in handen van iedere medewerker.

Het personeel wordt voorzien van een persoonlijk dashboard waarin zij een duidelijk overzicht vinden van hun uitdagingen en kansen op het gebied van vitaliteit, gezondheid, duurzame inzetbaarheid en performance. Tevens kunnen zij in eigen regie direct aan de slag met gerichte interventies.

Het volledige dashboard voor medewerkers is erop afgestemd om hen te ondersteunen in het verhogen van hun capaciteit tot zelf- en interactieve regulatie voor een stressbestendig (werk)leven, zodat ze optimaal bijdragen aan een productieve en plezierige werkomgeving. Deze effecten zijn meetbaar terug te zien, in de vervolgmetingen die na de eerste nulmeting worden gedaan.

Werknemers zien zelf hun vooruitgang terug in het persoonlijke dashboard, wat voor extra motivatie zorgt in het continu blijven investeren in vitaliteit.

De voordelen die medewerkers krijgen met onze dashboards:
Terugkoppeling op alle niveaus inclusief de dashboards voor organisatie, afdelingen en iedere medewerker zijn inbegrepen binnen de samenwerking met het NEV.

De NEVCO Software

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit biedt een innovatief cloud platform waar integraal meten en systemisch analyseren samen komen.

Dashboard

Het platform is volledig van de grond opgebouwd met de wetenschap van vitaliteit in het achterhoofd. Dankzij slimme terugkoppelingen op ieder niveau van de organisatie kun je direct aan de slag met het resultaatgericht investeren in vitaliteit, welzijn en duurzaam inzetbaarheid. Ontdek het zelf.

Plan je gratis demo

We nemen alleen contact op voor het inplannen van een Webdemo. Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door het NEV voor de vermelde doeleinden. In geval van toestemming kan ik mijn toestemming voor deze verwerking op elk moment intrekken.